Support » Plugin: Permalink Manager Lite » wp install dir problem

  • Resolved gekkyo

    (@gekkyo)


    I have upgraded to 1.0, strange problem happens.
    My site has wp installed under /wp/ sub directory and the site url is the root of the server. however, the permalink field became only accepting after /wp/ directory. Everything was fine before upgraded.

    The screenshot of the permalink is below. I just don’t want the “/wp/” part.

    Could you take a look? Thanks.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Maciej Bis

    (@mbis)

    Hi @gekkyo,

    could you provide me with your URL settings (“WordPress Address (URL)” & “Site Address (URL)”) from “Settings -> General” (/wp/wp-admin/options-general.php).

    Best Regards,
    Maciej

    Here is my setting.
    I am sorry the language is in Japanese but the setting is pretty simple.

    The previous 0.5.4 version works great for me, so I’ll stick with it for now.

    I just took a quick look inside the permalink-manager.php and the line 145

    $home_url = trim(rtrim(get_bloginfo(‘wpurl’), ‘/’));

    The ‘wpurl’ should be ‘url’ ?
    The part seems has been changed from 0.5.4.

    Just a wild guess though. Thank you.

    Plugin Author Maciej Bis

    (@mbis)

    Hi @gekkyo

    yes, it should be replaced with ‘url’ in permalink-manager.php:145.

    There is also another instance in /includes/core/permalink-manager-uri-functions-post.php:371 (it is used for “edit URI” box) which also should be replaced with ‘url’.

    Another instance

    and another one in the same file (Line #38):
    Second instance

    This will be fixed in 1.0.1 version – thank you for letting me know and sorry for all your inconvenience!

    Best Regards,
    Maciej

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by  Maciej Bis.
    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by  Maciej Bis.

    Thank you for your quick fix!
    It is all working great with 1.0.1.

    Thank you very much!

    Plugin Author Maciej Bis

    (@mbis)

    @gekkyo

    You’re welcome 🙂

    Hi Maciej,
    The get_bloginfo(‘wpurl’) part seems came back in permalink-manager.php in 1.0.2, which makes my site all 404s this time.
    Could you fix it in the next version?
    Thanks!

    Plugin Author Maciej Bis

    (@mbis)

    Hi @gekkyo,

    please disable & remove the plugin, and reinstall it. I published the correct version of permalink-manager.php in recent revision.

    Best Regards,
    Maciej

    Hi @mbis,
    It fixed all the problems I had. Thank you!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘wp install dir problem’ is closed to new replies.