Support » Plugin: WP Hide & Security Enhancer » WP Hide & Security Enhancer and All in One WP Security

  • Resolved ardio

    (@ardio)


    Hi, I’ve a big problem. I was using Wordfence for testing and WP Hide & Security. Now I switched back again to All in one WP Security because of the rules of DSGVO. Wordfence is deleted and – after some troubles – All in one security runs fine.
    While installing All in one WP Security, I had to deactivate and delete WP Hide & Security. Now, where everything works again, I deactivated WP Rocket for not to cause issues and reinstalled WP Hide. But now, I cannot reach the adminarea any longer.
    What ca I do ?
    For the moment All in one WP Security works with renamed login-page, because WP Hide does’nt work. Normally I’d prefer WP Hide to do this.
    Thanks a lot for help !

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor Maya

    (@tdgu)

    Hi,
    Sorry for the issue, might be produced by a conflict with another code which provides the same login change functionality.

    Did you tried to use the reset (recovery) link you get into your e-mail when changing the options? The link was also outputted on top of the page, when accessing plugin interfaces.

    If you can’t find the reset link or it does not work for you, try the following:

    • Remove the plugin folder altogether, at wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer
    • Open .htaccess file located in WordPress directory base and remove any lines between
      BEGIN WP Hide & Security Enhancer
      ..
      END WP Hide & Security Enhancer

    At this point the access to dashboard is restored. A cache clear should be done for WordPress site, hosting (if use) and cdn service (if apply).

    Thanks

    Thread Starter ardio

    (@ardio)

    Thanks a lot !

    I’ve tried the recovery link before, but without any effect. Now I deleted WP Hide again and installed it new. And then tried the recovery link again. In Chrome, even allthough I’ve deleted the browser cashe, it still doesn’t work.
    But I tried it in Opera and there everything works fine. I think, after restarting my computer, chrome will also work correctly.

    Heartely greetings !

    Thread Starter ardio

    (@ardio)

    Thank you very much

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘WP Hide & Security Enhancer and All in One WP Security’ is closed to new replies.