WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Wp-Grins….doesn’t work in admin

Wp-Grins….doesn’t work in admin

  • Hi. I recently installed the wp-grins plugin to have clickable smilies when I post new entries and in my comments section.

    I got the smilies in the comments to work correctly, but my problem is when I post new entries. When I click on the smilies they don’t appear after I publish unless I am writing the entry without the rich text editing on.

    Is there any way around this?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Well, I don’t know if this will work for you or not, but I had the exact same problem…plus, my rich text editor wasn’t working. So..
    I actually disabled the rich text editor and now, not only does the rich text editor work, but so do the smilies. So…have you already tried disabling the rich text editor?

    Actually got the same problem, smileys only show up when I disable the Rich Text Editor while writing articles. Can’t find a solution to that, so far.

    First of all must say i’m from holland and my english is not that good.

    But my question is that in the admin section when i write a post or page the smilies dont convert.

    I only get to see te codes? In the comments it works great but not in the admin.

    I hope someone can help me with this!

    @ JPstyle

    The only way around the problem, as far as I know, is to disable the WYSIWYG-Editor in Users/Profile…

    I dont know I just installed this, and I had ZERO problems, and it showed up really easy and fine for me.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Wp-Grins….doesn’t work in admin’ is closed to new replies.