Support » Plugin: WP REST Cache » WP cache not generating any cache in my wordpress which is 5.2.4

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Richard Korthuis

    (@rockfire)

    Hi @gripinfos

    Thank you for using our plugin!

    Did you update to the latest version of our plugin? Because we recently solved a bug caused by the WordPress 5.2.4 release.

    Hi @rockfire thanks for replying. i tried updating all things but still not working. should i try changing my php versions for server my server is on ipage. and my php version is 7.2

    WordPress Version 5.2.4

    And Plugin Version 2019.4.2

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by gripinfos.
    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by gripinfos.
    Plugin Author Richard Korthuis

    (@rockfire)

    Hi @gripinfos

    I am sorry to hear updating didn’t solve you problem. Changing your php version shouldn’t be necessary, the plugin should work fine using PHP 7.2.

    Could you check your server error log and see if there are some errors there? Unfortunately I am unable to reproduce the error so I am hoping your error log will help us determine the cause of the error.

    i tried looking for errors on servers logs as well wordpress logs doesnt showed any error i tried configuring the setup in my localhost xampp by installing wordpress but it seems not working over there too.

    Hi folks,

    I have the same issue, I have installed the plugin, call the apis but not is cached, or not is presented in tab Endpoint API Caches.

    WordPress 5.2.4
    PHP 7.1
    Plugin 2019.4.2

    Plugin Author Richard Korthuis

    (@rockfire)

    Hi @gripinfos and @klinuxkk

    I just did a clean install of WordPress on a local Xampp install and installed and activated the WP REST Cache plugin. I checked the Endpoint API Caches tab and as expected nothing was cached yet.
    Then I visited the rest API ( /wp-json/wp/v2/posts ), after that I revisited the Endpoint API Caches tab and this time a cache was visible.

    So unfortunately I am unable to reproduce your problem. Did you install any other plugin? Which theme did you use? Are there any other aspects that might cause this?

    Found the Issue The Plugin named wp-rest api was creating error so for that reason cache was not working. Thanks For Support Richard

    Plugin Author Richard Korthuis

    (@rockfire)

    @gripinfos good to hear the problem is solved 🙂 That plugin you were using is the legacy version of the WP REST API which is now merged into the WordPress core. In fact the github repository has been archived (see https://github.com/WP-API/WP-API). So you better not use it at all, since it is already part of WP core and has since been improved many times.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.