Support » Plugin: Elementor Website Builder » WP build in editor is broken after Elementor update

  • The build in WP editor page is not loading anymore. Quick edit and Elementor editor are still working though. I cleared cash and tried a different browser already with the same problem. It works with deactivated Elementor plugin, so must be an issue with the new Elementor update.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I can confirm this.
    I didn’t check at the builder itself but it had sideways effect

    1) in the classical Editor some metaboxes unrelated to the plugin were not showing up.
    2) The listing of posts was restricted to only 1 post and with missing columns of information.

    (So far those are the things i have noticed all on the Admin side of things)

    Same as OP all cash clear forms didnt resolve the issues

    Setup: Redis Object Cache + WP Rocket
    Wordpress : WP 5.5 latest

    Hope this helps nailing it down.

    Hi,

    Can you elaborate on the issue? please send me an example of what happens when you try to edit with WordPress? are you managing to edit with Elementor successfully?

    Thread Starter tobiasm

    (@tobiasm)

    Hi,
    I made a screenshot how it looks like here.
    I can make new posts or edit old ones with Elementor. WP Quick Edit does also work. Normal WP Editor ends up in the attached screen.

    Hi, I’m using elementor pro and everything was working perfect until the last update I did today. I did not change anything to my website, I did not add new plugins but after the update elementor will not load and I can only edit in safe mode. This needs to be fixed asap pls.
    I updated both elementor and elementor pro.

    Wordpress : WP 5.5 latest
    Elementor Version 3.0.1
    Elementor pro Version 3.0.0

    Yeah me too! Unfortunately I cliente was reviewing the website and I didn’t check the site after the update because I had never ran into this problem before.

    Anyway, here’s some details:

    WordPress Version 5.5;
    Elementor Free version 3.0.2;

    1 – The applied colors on buttons reseted;
    2 – Mobile layout broke completly;
    2.2 – Paddings and margins reseted;
    3 – Button fonts reseted;

    That’s what I found so far, I’m still working on fixing it.

    Best regards!

    Thread Starter tobiasm

    (@tobiasm)

    The new update fixed the issues. Also the fonts are working again – thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘WP build in editor is broken after Elementor update’ is closed to new replies.