WordPress.org

Forums

[resolved] wp-admin/install.php (9 posts)

  1. idunknowhow
    Member
    Posted 7 years ago #

    a blank page appear when i try to run wp-admin/install.php.
    anyone has idea why it is so.
    I have changed the setting in wp-config.php so still it doesn't work.
    any help is appreciated. Thanks all

  2. Helton Santos Vieira
    Member
    Posted 6 years ago #

    I am with problem in the installation you it sent the archive
    /wp-config.php and it does not appear at all

  3. anhkhoab
    Member
    Posted 6 years ago #

    me 2

  4. road76
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thread says resolved.

    What is the resolution? I'm having the same problem.

  5. strangelyperfect
    Member
    Posted 6 years ago #

    I agree with road76.

    What's the resolution?

  6. linkjrc13
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the same problem :S... Please any ideas?

  7. hicks2nd
    Member
    Posted 6 years ago #

    I am also having this problem ! please someone stop the madness

  8. DeAnnaCarroll
    Member
    Posted 6 years ago #

    I don't see the resolution. What is it?

  9. Slanted
    Member
    Posted 6 years ago #

    Just a beginner, but a developer nonetheless -
    Did you create your SQL correctly, paths to it correct?
    If the SQL isn't set-up, or if your datatable don't upack correctly, you will get a "White Screen", verses the WP Dashboard.
    Hope it helps

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic