Support » Plugin: Disable Emojis (GDPR friendly) » WP 4.9.8, Plugin v1.7.2: Not working on /embed/ version of posts.

  • After viewing another thread on here I decided to look at the /embed/ version of post and noticed the emoji in the post was coming across as a HUGE image. At the time I was using the Classic Smilies | WordPress.org plugin. So, I decided to try this plugin to see what it did. Anyway, the same thing happens with the /embed/ version of the post with this plugin.

    Screenshot: https://i.imgur.com/PAOGZcI.png

    Looks like this script is doing it:

    
    		<script type="text/javascript">
    			window._wpemojiSettings = {"baseUrl":"https:\/\/s.w.org\/images\/core\/emoji\/11\/72x72\/","ext":".png","svgUrl":"https:\/\/s.w.org\/images\/core\/emoji\/11\/svg\/","svgExt":".svg","source":{"concatemoji":"https:
    ...
    (f(g.twemoji),f(g.wpemoji)))}(window,document,window._wpemojiSettings);
    		</script>
    

    Now, I do notice that the plugin does get rid of the following which is probably why the emoji image is so huge:

    
    <style type="text/css">
    img.wp-smiley,
    img.emoji {
    	display: inline !important;
    	border: none !important;
    	box-shadow: none !important;
    	height: 1em !important;
    	width: 1em !important;
    	margin: 0 .07em !important;
    	vertical-align: -0.1em !important;
    	background: none !important;
    	padding: 0 !important;
    }
    </style>
    

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Well, I worked around the issue for now by making a copy of /wp-includes/theme-compat/header-embed.php to my theme’s directory and adding the style there.

    
    	<?php
    	/**
    	 * Prints scripts or data in the embed template <head> tag.
    	 *
    	 * @since 4.4.0
    	 */
    	do_action( 'embed_head' );
    	?>
    <style type="text/css">
    img.wp-smiley,
    img.emoji {
    	display: inline !important;
    	border: none !important;
    	box-shadow: none !important;
    	height: 1em !important;
    	width: 1em !important;
    	margin: 0 .07em !important;
    	vertical-align: -0.1em !important;
    	background: none !important;
    	padding: 0 !important;
    }
    </style>
    </head>
    <body <?php body_class(); ?>>
    

    At least the emoji image doesn’t come across as huge now with either plugin.

    • This reply was modified 9 months, 1 week ago by  MarkRH.
    Plugin Author Ryan Hellyer

    (@ryanhellyer)

    Sorry. I didn’t see this support request until just now. I’ve added a note to myself to incorporate a fix for this. If you don’t see an update within the next few weeks for it, anyone who this affects can feel free to pester me about it.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘WP 4.9.8, Plugin v1.7.2: Not working on /embed/ version of posts.’ is closed to new replies.