Support » Installing WordPress » WP 3.8: site is online, but links won't work!

  • karlicus

    (@karlicus)


    Hi everyone, I started creating a wordpress site locally and then put it online: bit.ly/1cgYmfP

    I encounter the following problems:

    – The links won’t work.
    – I cannot access my wp-admin area,there is a blank screen…
    – The logo is not being displayed on the homepage. Via the google developer tools I have found out that the path of the logo image refers to my local path (“http://localhost/www/…”, with “www” being my local folder). When creating the site I uploaded the logo via the WordPress image upload tool.

    I have no clue what’s wrong with the site. I’d be so happy if someone of you could help me out. 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Sarathlal N

    (@sarathlal)

    karlicus

    (@karlicus)

    Hi sarathlal, thanks for the link. When I want to login, it tells me I must have my cookies activitated, ALTHOUGH they are activated. I have this problem not only with chrome, but also with firefox……

    Sarathlal N

    (@sarathlal)

    Can you switch back to default theme?
    Or if it is a free theme, can you delete that theme from theme folder using cPANEL?
    Also give me the link to download your theme.

    karlicus

    (@karlicus)

    Hi Sarathal,

    what do you mean by cPANEL? I could try deleting the theme folder from my server…

    The theme I used is: http://themes.simplethemes.com/skeleton/download
    I adapted it. Also, I changed the permalinks in the admin-area but this shouldn’t be the reason for the linking-problem, I guess!?

    Sarathlal N

    (@sarathlal)

    Your theme is working perfectly on my local installation, So we can leave it.
    How you changed your permalink? What is the current settings? You have any plugins activated?

    Sarathlal N

    (@sarathlal)

    Also you can try to switch back to WP default permalink via phpmyadmin.

    first backup & delete your “.htaccess” file from wordpress installation root folder.
    Then select your wordpress database from phpmyadmin, open “wp-options” table and edit the option name “permalink_structure“.

    Just make its option value as blank, so it automatically switch to default permalink structure.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘WP 3.8: site is online, but links won't work!’ is closed to new replies.