WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » WP 3.6.1 visual editor changing HTML code

WP 3.6.1 visual editor changing HTML code

  • baggy36

    @baggy36

    The main problem is in when I’m adding a pic to any post with standard visual editor the img code looks like:
    <img class=”alignleft” alt=”img_alt” src=”http://mysite.com/path/to/picture/img.jpg” width=”xxx” height=”yyy” />
    and as a result I see “no picture” instead of inserted pic in the post preview.
    Everything is OK when I’m using the text editor but every time when I switch back to visual editor the code breaks again.
    Could anyone help me to solve this issue?
    P.S. All standard recommendations: deactivating plugins, switching to default theme, resetting plugins, re-uploading files, etc… was done with no luck.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – re-uploading all files & folders – except the wp-content folder and wp-config.php & root .htaccess files – from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

    baggy36

    @baggy36

    Yes, I have tried. Nothing.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Site url?

    baggy36

    @baggy36

    clinic-virtus.com

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘WP 3.6.1 visual editor changing HTML code’ is closed to new replies.