WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP 1.5.1.1 “Plugged In” beta

WP 1.5.1.1 “Plugged In” beta

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • ok i installed this and the spelling check and now my sidebar is under my comments..
    I did not change anything else……………….

    Hey, thanks for updating WP-Grins! I’m installing the new version now, but just a quick thing I noted from the Readme.txt … you said “add the call in wp-admin/quicktags.php” there is no quicktags.php file. Do you mean quicktags.js ?

    I’m not sure what you’re talking about – the only updated version of WP Grins is pre-installed in the Plugged In release – there is no updated README yet.

    i have been looing at your webpage and i still failt to find what each of this plug in do.

    Brazilians haven´t access to Alex King blog since 2005, april. 🙁

    I’m not sure what you mean – is there an error message or something?

    Hi Alex,

    I Don’t Speak English… Sorry.

    Error Message:
    in IE: (60) Connection Timeout.
    in Firefox: The Document contains no data.

    ps: Waiting for alexking.org… Waiting… Waiting… Waiting… Waiting… The Document contains no data.

    ERROR
    The requested URL could not be retrieved

    While trying to retrieve the URL: http://www.alexking.org/blog/

    The following error was encountered:

    * Read Error

    The system returned:

    (60) Connection timed out

    An error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.

    What is your IP address?

    200.207.85.250
    200.207.87.230

    ——————————-
    The following error was encountered:

    * Read Error

    The system returned:

    (54) Connection reset by peer

    My server admin says he may have “fixed it” – whatever “it” was.

    That’s ok Alex… Thank You.

    I’ve got this version of WP up and running well except for one thing. When I upload photos (either through an FTP or through the site) and verify that they are in the correct folder, WP-Photo does not allow me to see them to add them to the site. Any ideas?

    Are you using the same folder structure?

    Yes. Actually, I tired it by putting images in the sample folder (and ‘t’ folder) and creating a new folder with the same structure. Both attemps did not work.

    I just tried both of these way again and go the same result – nothing.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘WP 1.5.1.1 “Plugged In” beta’ is closed to new replies.