Support » Plugins » WP 1.3 – Problem with Archives by Month / Year

  • Hi..
    Inside Date.php, I had something like ‘Archive for December 2004’ as a heading, when the user is browsing the monthly archive for december 2004.
    This was working with the original kubrick theme in WP 1.2
    but this stopped working, when migrated to WP 1.3
    the code looks like this

    <div id="content" class="narrowcolumn">
    <?php if ($posts) { ?>
    <?php if (is_day()) { ?>
    <h2>Archive for <?php the_time('l, F jS, Y'); ?></h2>
    <?php } elseif (is_month()) { ?>
    <h2>Archive for <?php the_time('F,Y'); ?></h2>
    <?php } elseif (is_year()) { ?>
    <h2>Archive for <?php the_time('Y'); ?></h2>
    <?php } ?>
    <div class="navigation">
    <div class="alignleft"><?php posts_nav_link('','','&laquo; Older Entries') ?></div>
    <div class="alignright"><?php posts_nav_link('','Newer Entries &raquo;','') ?></div>
    </div>
    <?php foreach ($posts as $post) : start_wp(); ?>
    <div class="post">

    and the output can be seen at
    http://v2.simpleinside.com/posts/2004/12/
    It just displays ‘Archive For’ but not the actual month and year.
    the same thing appears on the sidebar on the same page.
    the only difference is that sidebar comes after ‘The Loop’
    somebody help me solve this problem.
    Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘WP 1.3 – Problem with Archives by Month / Year’ is closed to new replies.