Support » Plugin: WOW Slider » WowSlider 2.6 not working with WordPress 3.5

  • Resolved transigma_drew

    (@transigma_drew)


    i sent this in email form to support, but am posting here as well in case that inbox is busy with other customers.

    I have successfully used the WowSlider for my company’s WordPress page for the past month or so, and the plugin now seems broken, as I get this message when clicking on the plug-in page:

    “Warning: Missing argument 1 for WOWSlider_List_Table::bulk_actions(), called in /home/transigm/public_html/new-site/transigmapartners/wp-admin/includes/class-wp-list-table.php on line 768 and defined in /home/transigm/public_html/new-site/transigmapartners/wp-content/plugins/wowslider/list-table.php on line 119”

    Can you please tell me what this means?

    Whenever I try to load a slider I now get the message: “Wrong Slider.”

    I updated both WordPress and WowSlider today, so an now operating on WordPress 3.5 and WowSlider 2.6. Here is my website, with the slider currently gone:

    http://www.transigmapartners.com/new-site/transigmapartners/

    I tried the upload via folder option and that gives me the same exact error message. I tried re-installing and this did not work.

    Thank you,

    -Drew

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 41 total)
  • I get the EXACT same error message since upgrading to WP 3.5
    Wowslider worked fine until then and I did nothing but upgrade WP and now the sliders are static on my 2 pages I have them on and cannot go next-prev either manually.

    I was told by support (which did email back fast) to try to upload to server and put the html code on my pages. That is Way easier on a Html website but hard if have many pages and only want a slider on a couple in php since their is no page to edit and is stored in database.

    I think they will update soon. Looking to buy to us on my business website but got to wait to see if it is fixed.

    Thanks!

    Plugin Author WOWSlider.com

    (@wowslidercom)

    Unfortunately, this problem really appeared after WordPress update. Our developer team will try to fix it as soon as possible.
    Sorry for inconvenience.

    Thank you for your response- do you have an estimated time of completion?

    I just upgraded my wordpress also to 3.5 and I just installed WOW Slider as well but when I insert the short code into a page viewing it at the front end only shows the shortcode I inserted earlier and not the slider. Please help. The theme I’m using is Evolve 1.9 from Theme Giant

    i too am experiencing issue due to similar error meesages.

    also, when attempting a new slider upload, i receive the error “wrong slider”
    this happens with both types of upload, via the form, and via the import-from-folder method.

    Plugin Author WOWSlider.com

    (@wowslidercom)

    We plan to fix the problem today. In the worst case, the new version of the plugin will be released at Monday.

    Plugin Author WOWSlider.com

    (@wowslidercom)

    The problem was fixed. Please download the latest version of plugin – 2.7.

    I’ve updated the plug-in. Still no go with regard to successful upload of new slider.

    Where can we download the desktop app? On your site?

    I updated to 2.7 wowslider plugin and it Did get rid of the “Warning: Missing argument 1 for WOWSlider_List_Table::bulk_actions(), called in /home/transigm/public_html/new-site/transigmapartners/wp-admin/includes/class-wp-list-table.php on line 768 and defined in /home/transigm/public_html/new-site/transigmapartners/wp-content/plugins/wowslider/list-table.php on line 119”

    However, it still is “Static” and will not change from first pic even if you click on the arrows.
    *In Firebug, I get “TypeError: e is undefined ….jquery 1.8.3 Line 2”

    Copied error below in ().

    TypeError: e is undefined
    (http://dazzlingphotobooth.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.3
    Line 2)

    Webpage I am building and testing wowslider (2 of them on this page at bottom):
    http://dazzlingphotobooth.com/pricing/

    Thanks! I really like the effects of the wowslider before the WP 3.5 Update and looking for to it again and buying.

    i’ve uploaded the 3.5 update for 20-10 theme for wordpress (using IE explorer) and the update to fix the post 3.5 problems. I’m getting “wrong slider” in pink when I try to upload in the way I have many times before.

    Have tried many alternatives but am failing to get anything but “wrong slider.” Any suggestions. I’m not a coder.

    cheers

    kgray

    http://bulldogottawa.com/

    http://bulldogcanadian.com/

    I had Wowslider trial and bought the full version which I installed yesterday. Then I updated my WordPress yesterday afternoon. Now my slider is a static picture of the first picture.

    I also installed the plugin update yesterday.

    Will there be an update soon to get the slider working again? This is a new website that I want to announce to friends, etc. but don’t want to until the slider is working correctly.

    Thanks,
    Janice

    I solved the problem, and perhaps the solution is at hand as well for others similarly affected.

    As advised, update the plug-in to its 2.7 iteration.

    Then be sure you have the 2.7.1 desktop version.

    Once I uploaded my desktop version, I was able to upload new/revised slides.

    I still had my link to download the full-install version.

    Hope this helps.

    Cheers from the Southwest, of Ohio

    Michael

    michael:

    You gave me a ray of hope. I uploaded the 2.7.1 version, erased the old version with control panel first, and was able to download the slider to wordpress with the usual code.

    I loaded it onto a post as I normally would and just got a blank spot. Tried to load on post in visual and html and it just left a blank spot on the preview.

    I’m baffled.

    cheers

    Ken Gray

    http://bulldogottawa.com/

    I can actually watch the plugin run on the slider page but the code won’t tranlate to a post.

    I have no idea why it won’t load there. I’ve removed WOW slider from both desktop and wordpress and reloaded them. Added the latest update and yet still when I load the code to the page — i get nothing.

    I really like the slider but i’ve spent a lot of time on this. Does anyone have an idea what the problem might be. Am I making a mistake here with the process?

    cheers

    kgray

    I uninstalled the desktop version… downloaded from the site… reinstalled it.

    I deleted off the Wow on my WordPress and redownloaded and activated.

    Started from scratch with a new slider and uploaded it. Then changed the style sheet for my header where I had it working before.

    Still doesn’t work. Still just shows the first image only.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 41 total)
  • The topic ‘WowSlider 2.6 not working with WordPress 3.5’ is closed to new replies.