Support » Plugin: WP Mega Menu » Works when logged in as admin but not any other time

  • Resolved dirtjunk

    (@dirtjunk)


    I built a site for a client and used WP Mega Menu. I have used in on several other sites, both the Pro and Free, with no issues. This one client is using the Free version and does not need the extra capabilities of the Pro version.

    The problem is that the Menu does not stylize when not logged in as Admin. After logging in, it is correct.

    Are there any common issue that may cause this?

    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Md. Mehedi Hasan

    (@mehedih)

    Hi there,

    We are sorry for the inconvenience. It’s difficult to understand and debug your issue without checking your site. You are one of our pro version user, so you deserve better support from us. Can you please open a support thread on our support forum: https://www.themeum.com/forums/forum/wp-mega-menu/?

    Hope we will have a better solution for you.

    Thanks

    Hello, thanks for the reply. I ended up figuring out the problem. There was a conflict with a setting in the Speed Booster plugin. The setting for disabling the Dashicons. Turned that setting back off and all is good.

    Thanks for the great plugin!

    • This reply was modified 5 months, 4 weeks ago by  dirtjunk.
    Plugin Contributor Fahim Murshed

    (@fahimmurshed)

    Great! Glad to know you solved the issue.

    Good luck

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.