Support » Plugin: NS WooCommerce Watermark » works only for main product pictures???

  • Resolved hbk123

    (@hbk123)


    Hi, I´ve tested your watermark plugin but it only sets the watermark for the one and only main picture of an product. Pictures within the product-picture-gallery were not watermarked. Or did I made a mistake?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author NsThemes

    (@nsthemes)

    Hello @hbk123 ,

    thank you for contacting us.
    Can we ask you some questions?
    – WordPress version
    – WooCommerce version
    – Theme active and version

    Best regards

    jwdwebsitedesign

    (@jwdwebsitedesign)

    Hi @nsthemes

    i was going to ask the exact same question

    WordPress version 5.4
    WooCommerce Version 4.0.1
    Divi Version: 4.4.3

    please advise if you can assist

    regards
    Shane

    Plugin Author NsThemes

    (@nsthemes)

    Hello @jwdwebsitedesign ,

    thank you for contacting us.
    We will check compatibility with Divi and we will release a new update.

    Best regards

    jwdwebsitedesign

    (@jwdwebsitedesign)

    Hi @nsthemes

    do you have any time line on when you will happen

    looking forward to your reply

    Hi @nsthemes

    3 weeks ago was your last reply there is still no news or feedback as to when the watermark on variable product images issue is going to be fixed or when the expected update is going to happen please advise or do i need to look for another plugin to use

    are you sure it is compatibility with divi or is it not compatibility with variable products on woo-commerce

    please reply

    Plugin Author NsThemes

    (@nsthemes)

    Hello @jwdwebsitedesign ,

    we are very sad to read this.
    We test several time our plugin but we don’t find the issue that you describe.
    Maybe it could be some plugin conflict with other plugin that you have activated.

    Best regards

    Please email me at shane@jwd.co.za if you would like log into the site and see

    Plugin Author NsThemes

    (@nsthemes)

    Hello @jwdwebsitedesign ,

    we send you and email

    Best regards

    @nsthemes the plugin was working for a few months and now has stopped working again it only puts a watermark on the main image and not the variable product images please advise you are welcome to email me at shane@jwd.co.za for site login details

    jwdwebsitedesign

    (@jwdwebsitedesign)

    @nsthemes please advise if i should find another plugin that will for fill my requirements or are you able to fix this?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘works only for main product pictures???’ is closed to new replies.