Support » Plugin: Ad Inserter - Ad Manager & AdSense Ads » Works one copy of site, doesn’t work all others

  • Resolved irishblake

    (@irishblake)


    Good morning all.

    The above link is to a complete copy of the site in question. Debugging is turned On and caching is off. Main site is ‘www.kratomvendorreviews.com”

    As you’ll see the ad blocks on main site seem to work fine. Adblocks in copy of site, however, do not appear. Spacing for them does show, but not the ads themselves.
    The ONLY difference between the 2 builds is hosting, and version of wordPress (I used WP All in one to copy over to the ‘Primer’ version earlier today, so identical otherwise).
    This is also the issue I’m seeing on the rebuild (using Elementor/Oceanswp) = adblock spacing sometimes shows but ad’s do not. This rebuild is on latest WordPress also located here https://quicklocalwebsites.com/www.kratomvendorreviews.com/ (debugging on, caching off)
    The problem and Why I’m here is clients pushing to go live ASAP, and rebuild needs the same adblocks on board new build.

    Any help Greatly Appreciated!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Spacetime

    (@spacetime)

    On the page
    https://quicklocalwebsites.com/primerprimerprimer/

    I see all the blocks inserted according to the settings.
    Which block doesn’t seem to be inserted?

    I also see that Google is not serving ads to this website (yet):

    Failed to load resource: the server responded with a status of 403 ()
    
    https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-4715783693411599&output=html&h=90&slotname=6863196213&adk=1811855273&adf=3134503531&w=1068&fwr_io=true&fwrn=4&fwrnh=100&lmt=1544802325&rafmt=1&guci=1.2.0.0.2.2.0.0&format=1068x90&url=https%3A%2F%2Fquicklocalwebsites.com%2Fprimerprimerprimer%2F&flash=0&fwr=0&fwrattr=true&resp_fmts=3&wgl=1&dt=1544802325692&bpp=68&bdt=486&fdt=69&idt=50&shv=r20181205&cbv=r20180604&saldr=aa&abxe=1&correlator=938593787642&frm=20&pv=2&ga_vid=1048898539.1544802326&ga_sid=1544802326&ga_hid=405157367&ga_fc=0&iag=0&icsg=2533258595139583&dssz=46&mdo=0&mso=0&u_tz=60&u_his=10&u_java=0&u_h=1200&u_w=1920&u_ah=1160&u_aw=1920&u_cd=24&u_nplug=3&u_nmime=4&adx=19&ady=711&biw=1105&bih=1089&scr_x=0&scr_y=100&eid=21060853%2C26835105%2C21061795%2C410075081&oid=3&ref=https%3A%2F%2Fquicklocalwebsites.com%2Fprimerprimerprimer%2Fnewkratomstrains%2F&rx=0&eae=0&fc=656&brdim=0%2C40%2C0%2C40%2C1920%2C40%2C1920%2C1160%2C1122%2C1089&vis=1&rsz=o%7C%7CeE%7C&abl=CS&ppjl=f&pfx=0&fu=144&bc=15&osw_key=1717434564&ifi=1&uci=1.btqwd1mpvjnc&fsb=1&xpc=PmtUow4ItW&p=https%3A//quicklocalwebsites.com&dtd=117

    https://adinserter.pro/documentation/adsense-ads#ads-not-displayed

    Ahh, i See.
    So not displaying due to Google serving to only one location/site on that campaign.

    I actually thought it was ad system not displaying, but now you’ve (very kindly, i might add~) pointed out my Homer Simpson moment (“Doh!”) RE Goog, I think I’ll mark this one closed and all is Good~

    Thank You, @spacetime

    (great plugin BTW)

    resolved

    Plugin Author Spacetime

    (@spacetime)

    great plugin BTW

    Please say it here:
    https://wordpress.org/support/plugin/ad-inserter/reviews/#new-post

    Thank you!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Works one copy of site, doesn’t work all others’ is closed to new replies.