Support » Plugin: Code Embed » Works in Draft but not in Publish

  • Resolved hollywatts

    (@hollywatts)


    Hi. Thanks for this plugin. I created a Custom Field named CODEMAP1. The code value I assigned is (minus the quotes): “<script src=”imap5core.js” type=”application/javascript”></script><script type=”application/javascript”>imap5.init({usermap:65125107,local:true,base:””,responsivemap:true});</script>”

    I then went to the text and inserted (again minus the quotes): “%CODEMAP1%”

    It works wonderfully in Draft preview but when I publish, the map disappears.

    Any suggestions? Thanks.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author David Artiss

    (@dartiss)

    Hey @hollywatts,

    Thanks for getting in touch.

    I’ve taken a look at the page (as I’m not sure a site editor I can’t see the preview version but I can see the published version, where it’s not working). I’ve looked at the code that’s being output in the page source and it perfectly matches the code you’ve attempted to embed. What this means is that the plugin is working fine – it’s added the code correctly to your page.

    Why your code is working in preview and not when published is an issue with your site and/or the embed code. It may be worth comparing the page source of both and seeing if you can see what differences there are between them.

    I’m sorry I can’t be of any more help.

    TY so much for taking a look and trying. At least now I know for sure that the plugin is working and I can begin searching alternate issues. Your time is much appreciated. 😀

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.