Support » Fixing WordPress » WORKING WITH AUTOBLOG

  • mnbey2012

    (@mnbey2012)


    I am just learning this whole word press thing, frankly it is a lot more confusing than html ever was, I am trying to work with autoblog ver Version 3.4.1 , i have tried updating it with what I think are the right type of feed url’s but nothing happens, there is no update in my blog.

    so far all i have gotten to work on my blog page is adsense and the calender, any advise is welcome, I am using wordpress ver Version 3.1.3

    Muhammad
    [email removed]

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Philip

    (@pjincsub)

    Hiya!

    Can you post the feed URLs you are using?

    Phil

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    Hello

    this is a feed i used as a sample:
    http://www.nytimes.com/pages/science/index.html?partner=rssuserland

    Thanks very much.

    M Bey

    Philip

    (@pjincsub)

    I’ve checked that link and it isn’t a feed itself although it does have a feed associated with it, which is http://feeds.nytimes.com/nyt/rss/Science

    Looking at that feed I can see that each item only has a title and description, not the full content. Autoblog is therefore unable to actually import the full content because there is none!

    Cheers,
    Phil

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    Thanks, I really just running tests to see how i can utilize this technology, Thanks. You have been very much.

    M Bey

    http://www.Beyslist.com

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    BTW , are supposed to process the feeds after you list them, how long do they take to actually begin to show results?

    Thanks.

    Muhammad Bey

    http://www.Beyslist.com

    Philip

    (@pjincsub)

    The feeds will auto process but you can manually process them if you wish, a button for which is provided.

    Phil

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    thanks, i have seen no indication of either thing happening, be auto update or manual updating, this word press stuff works great in tutorial videos and product videos for plugins but weeks of effort have gained me nothing yet, if you can suggest an auto plugin that work I would be grateful. Thanks

    M Bey

    Philip

    (@pjincsub)

    That suggests something is wrong somewhere then… have you checked that the feeds are working okay?

    Can you provide links to them and your site please?

    Also try manually processing them with no other plugins activated as it might be a plugin conflict.

    Phil

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    yes, Thanks. my blog to be is at :
    http://www.capitalistinternational.org/blog/

    I will try your suggestion and let you know, thanks, you have been a big help.

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    I also just update autoblog to Version 3.4.2 | By Barry Getty

    Philip

    (@pjincsub)

    Thanks for the link to your site. Can you also tell me the feeds you are importing?

    Phil

    mnbey2012

    (@mnbey2012)

    only one at the moment, a test feed, the one you mentioned in your email to me last week.

    http://feeds.nytimes.com/nyt/rss/Science

    all other plugins are deactivated now except autoblog.

    Thanks

    Philip

    (@pjincsub)

    Okay, thanks. There are a few errors on that feed but nothing that should stop it processing.

    Can you post a screenshot of your autoblog settings please?

    Phil

    hello

    thanks a lot for helping, here is the link to the requested image of the auto blog settings.

    http://www.capitalistinternational.org/plugins1.jpg

    I have been busy on other matter an had little time to concern my self with these plugins, word press almost does not seem worth the time, but I am going to stay with it a little longer, thanks for your kind assistance.

    Muhammad Bey

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘WORKING WITH AUTOBLOG’ is closed to new replies.