Support » Fixing WordPress » WordPress installed successfully, but site is blank

  • Resolved jules.maas

    (@julesmaas-1)


    I just installed wordpress for my website. The admin is up & running perfectly, but my theme does not show on my public URL. Now all a visitor can see is the justhost ‘website registered by’ splash page at http://www.maaspublications.net/

    My homepage was previously “index.html”, which I deleted. Help?

    Thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Peter_L

    (@peter_l)

    Try following the instruction from your provider to get started.

    Have you installed wordpress in the root?

    Krishna

    (@1nexus)

    Member

    Check your DNS settings.

    jules.maas

    (@julesmaas-1)

    Good point – I did just verify that the installation is not only in my site’s public.html folder, but the root as well. I am live chatting with their support…

    jules.maas

    (@julesmaas-1)

    lame. all justhost would confirm is that my installation *looks* right. but since I didn’t use their Simple Scripts service (pay them to install it), they can’t give me any answers.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    How long ago did you register the domain?

    Peter_L

    (@peter_l)

    Is there an index.php in the root? Open it, see if it is this http://www.maaspublications.net/ page. If so, delete.

    jules.maas

    (@julesmaas-1)

    *headsmack* there is. I took a break from this and just realized it’s probably full of justhost.com crap. Yep. It is. Reinstalling index.php from the wordpress install files.

    jules.maas

    (@julesmaas-1)

    oh, sorry, esmi, didn’t see your comment at first. domain’s been registered for 3+ years. I’m just really code-rusty from having triplets 18 months ago. eek!

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    I’m surprised you even have the time to post here! 😉 Glad to hear that you’ve got it sorted anyhow.

    jules.maas

    (@julesmaas-1)

    thanks, everyone! My last guess was the right one: Ijust needed to overwrite the index.php file from just.host (which had all their own crap code) with the one from wordpress.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘WordPress installed successfully, but site is blank’ is closed to new replies.