WordPress.org

Forums

WordPress Export XML File and Taxonomy Problem (6 posts)

  1. Kriesi81
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey, I got a little problem with the wordpress export xml file.

    I've createad a new post type for portfolio entries and created a new category-like taxonomy for this new post type to group the entries.

    when exporting the file and then importing it at a new installation everything works fine, but these posts are loosing their connection to the taxonomy. the new post type is avaialbe, posts of this type get imported. the portfolio categories are created. yet the posts no longer have any category applied to them. Am I missing something or is this just not implemented or a bug?

    Best regards
    Kriesi

  2. kbiglione
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same problem here. Custom taxonomy to custom post relations are lost.

  3. seiferte
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have also run into this issue.

  4. koroshiya
    Member
    Posted 4 years ago #

    So even Kriesi can't fix that problem… all hope is lost :(

  5. joelgoodman
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey all, there's a patch in core that's included with 3.1 http://core.trac.wordpress.org/ticket/14306

    Although I did this on my install and still can't get it to import correctly. Really frustrated.

  6. kbiglione
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just tested with 3.1 RC3. This is still a problem. These days I use custom taxonomy on all of my sites and moving from a dev/test server to a production server is a major headache.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic