Support » Fixing WordPress » WordPress Content not showing EDIT this only

  • sarhad12

    (@sarhad12)



    I got no content showing on my wordpress. When i do demo content it comes up and when i edit demo content and press publish all content disapears.. they showing fine when on draft saved but not published,.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Moderator t-p

    (@t-p)

    URL of the page where we can see it not showing up?

    Moderator t-p

    (@t-p)

    Unless I’m missing something, I do see content on your page that you submitted.

    Try clearing ALL cache (browser, plugins, server….).

    sarhad12

    (@sarhad12)

    Do u not see edit this? I don’t know if I can share screenshot even in my mobile I see edit this

    sarhad12

    (@sarhad12)

    In your case u won’t see edit this as you are not admin but if you look at white line in middle.. no content

    _Y_Power

    (@_y_power)

    Hi @sarhad12,

    I believe it might depend from your theme settings but I couldn’t understand which one you are using.
    If you are using a premium (paid) theme, I’d suggest you to contact the developer directly. From the WordPress forum guidelines:

    For support of commercial themes or plugins, go to the official support channel.

    In order to be good stewards of the WordPress community, and encourage innovation and progress, we feel it’s important to direct people to those official locations. Doing this will provide the developer with the income they need to make WordPress awesome.

    Forum volunteers are also not given access to commercial products, so they would not know why a commercial theme or plugin is not working properly.

    Ultimately, the vendors are responsible for supporting their commercial product.

    If instead the theme is a free one and available in the official themes directory, could you please specify which one is it?

    • This reply was modified 2 months ago by  _Y_Power. Reason: corrected user handle

    Hello,

    There is no content in your page source code.

    Does this happen on all pages? and when you create a new page?

    Try to enable debug mode and check if you see any errors.
    https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.