Support » Fixing WordPress » WordPress 4.0 images not being attached to post

  • Resolved kevin heath

    (@ypraise)


    I have an issue with images not getting linked to post.

    Because my posts are time limited competitions I have the post gong to trash after the competition closes and then after I delete the posts I can go to media library select unattached and just clear the library of old unneeded images.

    WordPress 4.0 no longer attaches images so when I go to media library and select unattached I get all images of posts that I have just published.

    Is there a quick and easy way to revert back to 3.9 because this issue with 4.0 will cause me major problems and add substantially to my site management time.

    thanks

    Kevin

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator mordauk

    (@mordauk)

    Do images attach properly if you deactivate all of your other plugins? If they attach fine then, reactivate your plugins one by one until the problem comes back.

    Hi Pippin

    Thanks for the response. Unfortunately I don’t have the time to go through all the testing procedures so I’ve rolled back to 3.9

    I might look at upgrading again to WordPress 4.0 sometime in the future when I have more time to work through any issues.

    thanks

    Kevin

    Moderator mordauk

    (@mordauk)

    I’ve just tested it locally and can images attached to posts fine for me, so it is most likely due to a conflict.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘WordPress 4.0 images not being attached to post’ is closed to new replies.