Support » Installation » WordPress 3.5 add new media not working

WordPress 3.5 add new media not working

  • WordPress 3.5 add new media is not working ,so it’s impossible now to add a new file when I want to post a new post or page. I hope this fill be fixed soon.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • Having the same problem with the add media popup (or any popup).

    Here is the JS Errors:
    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘length’ of undefined load-scripts.php:2
    Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method ‘pointer’ post.php:4490

    Same here. How do I go back to old version?

    Moderator keesiemeijer


    – reading the troubleshooting 3.5 master list to see if any of your problems is listed there: http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list

    – flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches.

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    – re-uploading all files & folders – except the wp-content folder from a fresh download of WordPress. by using FTP or whatever file management application your host provides (Manual Update).

    – re-running the upgrade via wp-admin/upgrade.php

    Hi, I had the same issue, and I solved it adding: define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false ); in my wp-config.php file just before require_once(ABSPATH . ‘wp-settings.php’);

    I hope it works for you.

    @josevega. yes I tried that and it works for me as well. Thanks for sharing this Jose. “Thumbs Up”

    +1 for JoseVega!

    No dice for me. My quickpress add media button works, but not on posts or pages. I followed advice from JoseVega – doesn’t work.

    Having a hard time as well. Finding where the code and wp-config.php is not the easiest thing to do.

    wp-config is not inside your content “dir/”, it’s in the root. And the code you are looking for is towards the bottom of the page. Put “define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );” above the last line of code in your wp-config file.

    View screen shot: http://i.imgur.com/iFQtD.png?1

    JoseVega’s fixed is working so far for me.



    Thank you JoseVega! You are a hero!

    How do I go back to old version?


    If you’re running cPanel, go to your File Manager and search for wp-config.php. Then double-click that, find it on the right window and click it once to hilight it, go to the top and choose ‘Edit’, use <cntl><f> to search for require. I don’t think it really matters exactly where you put it though.

    I would first make a copy of your old wpconfig in case it messes something up. I usually rename files ooo_whatever.whatever so if things go bad later on, I can search for ooo and all my changed files will show up.

    a418887065, just roll back to the backup you took before you upgraded!


    Thank you JoseVega… that’s working fine!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘WordPress 3.5 add new media not working’ is closed to new replies.