WordPress.org

Forums

[resolved] WordPress 3.0 now my content is missing (6 posts)

  1. nomaD46
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have just recently updated to WP3.0 and I just noticed today that my home page shows just fine (www.treewalkerdesigns.com) but when you click on any of the links there is an error message:

    "Not Found

    The requested URL /contact/ was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

    This happens similarly on every page or category. When I look at my Dashboard everything is there, all of my pages, posts, plugins, etc.

    Help Me Please Find My Site. BTW I am still pretty noobish with WP.

  2. James Huff
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    Try re-saving your permalink structure at Settings/Permalinks in your admin panel. If WordPress cannot automatically edit the .htaccess file, it will provide manual instructions after saving.

  3. nomaD46
    Member
    Posted 5 years ago #

    I tried this, tried saving several different permalink options and it simply says "permalink structure updated" and the problem still exists.

    Any other possibilities?

  4. James Huff
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    Can you check your .htaccess file and quote what you have between # BEGIN WordPress and # END WordPress ?

  5. nomaD46
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ahhha! Thank you. I checked the file and it was empty, so I uploaded a backup copy of it. Now it is fine.

  6. James Huff
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic