WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » WordPress 2.0 installed fresh, contents of posts do not save

WordPress 2.0 installed fresh, contents of posts do not save

  • Hi all

    New to WordPress, had just started a 1.5 installation when I realised 2.0 was out, so started fresh. When I write a post and hit save or save and publish or preview the post box empties, but the post saves. So I end up with empty posts.

    Anybody know why that might be happening? Doesn’t seem to have a problem creating pages and posts, but the contents of the posts are empty.

    Appreciate the help

    Best wishes

    Jody

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Turn off the WYSIWYG editor by unchecking the box, Use the visual rich editor when writing, in Your Profile panel; Administration > Profile > Your Profile. That check box can be found at the bottom left on that panel. Does that help?

    If not, log out, delete your wp-content/cache folder, clear your browser cache and cookies.

    ********************
    Welcome to the WordPress Support Forums!

    Please help keep the Forums successful by reading:
    Using the Support Forums

    Also, remember the WordPress Codex and the FAQ pages.

    And, thank you, for letting us know if this information proves useful (or not)!
    ********************

    Hi all

    Thanks for the info, that sorted it.

    Apologies for delay in thanking.

    best wishes

    Jody

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘WordPress 2.0 installed fresh, contents of posts do not save’ is closed to new replies.