Support » Installing WordPress » Wordpres 2.0 200 OK error

  • Resolved Mazalien

    (@mazalien)


    Hello everybody. I have upgraded to wp 2.0 rc3. After running …wp-admin/upgrade.php the site shows up for the first time. But when reloading or clicking on a post I get the folloing error :
    OK
    The document has moved here.
    The page title is “200 OK”.

    I have also reset the permalink structure but the problem remains the same; the site does not show up any more.
    http://weblog.mazalien.nl
    Anybody ?
    greetings

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • What happens if you save the database and start with a fresh installation rather than upgrade? You can set up another installation apart (different temporary directory) to test the effect of this tactic.

    Schestowitz, thanks for reply, I already did that. Have a look at http://www.mazalien.nl/blog That installation works fine. So I cannot find out what the problem is.

    What happens when you import the database that is used in http://www.mazalien.nl/weblog/ ? Don’t point to it, but duplicate it for testing purposes instead and see what happens…

    You can later progressively push bits from http://www.mazalien.nl/blog/ to http://www.mazalien.nl/weblog/ .

    Schestowitz, I have figured out the solution. You suggested to duplicate the database. What I did was the following. I had of course backups from my databases and from htaccess. So I deleted the complete wordpress in the database and deleted all files in the directorys and reinstalled it with a fresh download. Then with phpmyadmin I performed a query with only the posts and category’s. And that worked very well after I ran /wp-admin/upgrade.php again and put the old htaccess file back. Uptill now no problems after those actions.
    See it at http://weblog.mazalien.nl/

    Wow! It’s beautiful. Now you just make me envious…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Wordpres 2.0 200 OK error’ is closed to new replies.