WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Woohoo, new update problem..

Woohoo, new update problem..

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Can you be a little more specific about your problem with the mysql-query? I looked at your blog and everything seems fine.

    Because stupid me uploaded the backup again without mentioning it here..
    I’ll try it again as soon as I’m free, then I can give more details.

    Okay, here is the problem: (also appeared with the build from 2004-01-06)

    <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/kunden/lostfocus.de/webseiten/lostfocus/de/wp-blog-header.php</b> on line <b>325</b>
    <b>Warning</b>: Bad arguments to implode() in <b>/kunden/lostfocus.de/webseiten/lostfocus/de/wp-blog-header.php</b> on line <b>328</b>
    <div id=’error’>
    SQL/DB Error:
    [<span style=’color: #007;’>You have an error in your SQL syntax near ‘)’ at line 4</span>]
    SELECT DISTINCT
    ID, category_id, cat_name, category_nicename, category_description
    FROM wp_categories, wp_post2cat, wp_posts
    WHERE category_id = cat_ID AND post_id = ID AND post_id IN ()

    </div>
    <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/kunden/lostfocus.de/webseiten/lostfocus/de/wp-blog-header.php</b> on line <b>335</b>
    Weirdly enough, the same upgrade went smoothly on my machine at home.

    I just installed a WP from scratch -> http://www.lostfocus.de/wp/
    Same Problem.
    Once again, that problem does not happen on my machine at home, even though PHP and MySQL have the same version number.

    Problem solved, even though, I have no clue, why.
    I just deleted all cookies for my domain and now it works nicely.
    It seems to be an issue with MovableType-login cookies on the same domain?!
    Quite weird.

    I’ve had a similar message on a clean install from the 01-06-2004 nightly build. I get the following message on edit.php and index.php when there are no posts (ie you deleted the first post) or when there are posts but you search for a word that doesn’t exist. I’d let the community have a look, except that I’m on a Dynamic IP and behind a couple of NATs.
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/eryanv/wp-blog-header.php on line 325
    Warning: Bad arguments to implode() in /var/www/eryanv/wp-blog-header.php on line 328
    SQL/DB Error:
    [You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘)’ at line 4]
    SELECT DISTINCT ID, category_id, cat_name, category_nicename, category_description FROM eryanv_categories, eryanv_post2cat, eryanv_posts WHERE category_id = cat_ID AND post_id = ID AND post_id IN ()
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/eryanv/wp-blog-header.php on line 335

    Try again after deleting all your cookies..

    Sorry, no luck, still exists.

    Well, the problem in the query is that there is nothing in the IN clause.

    “Woohoo, new update problem..” is not a particularly informative subject line.
    May I suggest you move the remainder of this discussion to the thread that I started, entitled No posts in a category: error.
    Thank you.

    I’ve just committed some changes to CVS which should fix this problem.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Woohoo, new update problem..’ is closed to new replies.