WordPress.org

Forums

WP Clone by WP Academy
Woocommerce products gone on clone site (2 posts)

  1. lauxly
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey,

    so i used the plugin to clone my e-commerce site.
    After clone, the site looks perfect - the problems begun when i changed my products.
    They will disappear from the site but i can still see them from admin panel.
    Can it be a woocommerce error after clone?
    Up and running site is here: atm i did a fresh clone and didn't change any products - so all looks OK.

    https://wordpress.org/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

  2. lauxly
    Member
    Posted 1 year ago #

    if i change a product, it will dissapear and site will give me errors like that:

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'function new_custom_field_here' not found or invalid function name in /data03/virt44822/domeenid/www.netiuks.ee/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 470
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data03/virt44822/domeenid/www.netiuks.ee/htdocs/wp-includes/plugin.php:470) in /data03/virt44822/domeenid/www.netiuks.ee/htdocs/wp-admin/post.php on line 235
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data03/virt44822/domeenid/www.netiuks.ee/htdocs/wp-includes/plugin.php:470) in /data03/virt44822/domeenid/www.netiuks.ee/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 1121

    Any solution for that?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Clone by WP Academy
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.