Support » Plugin: WooCommerce » Woocommerce product search admin error

  • Resolved stelikas

    (@stelikas)


    I’ve been trying to use product search in the admin area, it used to work fine, now i get this errors:

    SELECT DISTINCT posts.ID as product_id, posts.post_parent as parent_id FROM mu05iq_posts posts
    LEFT JOIN mu05iq_wc_product_meta_lookup wc_product_meta_lookup ON posts.ID = wc_product_meta_lookup.product_id
    LEFT JOIN mu05iq_wc_product_meta_lookup parent_wc_product_meta_lookup
    ON posts.post_type = ‘product_variation’ AND parent_wc_product_meta_lookup.product_id = posts.post_parent
    WHERE posts.post_type IN (‘product’,’product_variation’)
    AND ( ( ( posts.post_title LIKE ‘%fiber%’) OR ( posts.post_excerpt LIKE ‘%fiber%’) OR ( posts.post_content LIKE ‘%fiber%’ ) OR ( wc_product_meta_lookup.sku LIKE ‘%fiber%’ ) OR ( wc_product_meta_lookup.sku = “” AND parent_wc_product_meta_lookup.sku LIKE ‘%fiber%’ ) ))

    ORDER BY posts.post_parent ASC, posts.post_title ASC

    WordPress database error: [Unknown column ‘1’ in ‘where clause’]
    SELECT COUNT( 1 ) FROM mu05iq_postmeta WHERE post_id IN( SELECT ID FROM mu05iq_posts WHERE post_type = ‘product’ ) && meta_value = “1” AND meta_key = ‘_yoast_wpseo_is_cornerstone’

    If anyone has any ideas i would appreciate it. Thanks and regards.

    • This topic was modified 4 months, 2 weeks ago by stelikas.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Aashik P. a11n

    (@aashik)

    Hi there!

    Are you seeing those errors just while searching for products under Products > All Products?

    This is very likely a conflict, but before we confirm that, could you please share a copy of your site’s System Status? You can find it via WooCommerce > Status. Select “Get system report” and then “Copy for support”.  Once you’ve done that, paste it here in your response.

    Plugin Support maykato

    (@maykato)

    Hello,

    We’ve not heard back from you in a while, so I’m marking this thread as resolved. Hopefully, you were able to find a solution to your problem! If you have further questions, please feel free to open a new topic.

    Thread Starter stelikas

    (@stelikas)

    Hello my apologies for not responding, completely forgot about it, the error was caused because of Digital Ocean Managed Database SQL settings there was by default a setting called ANSI_QUOTES, removing this setting fixed my issue.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.