Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Woocommerce-MercadoPago modal payment popup not working

  • Resolved thiagonasc

    (@thiagonasc)


    HI
    I have installed lscache plugin and everything is working fine except when customers try to pay using MercadoPago. If I use redirect to mercadopago is fine, but customers leave my store and we know that’s not optimal. I have the modal popup activated instead within the woocommerce-mercadopago plugin and when customer click on to pay for order within woocommerce checkout, instead of the modal popup showing up the options from woocommerce it sends customers to a summary page where they have to click on pay again and then the modal popup opens.

    Could you please assist?
    Thanks
    Thiago

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    When you say not working , any error message ? what’s the behavior ?

    Best regards,

    HI @qtwrk
    Thanks for your reply.
    I does not show any error. Before I installed LSCache when the finalize purchase button was clicked, it woudld send clients to woocommerce order-pay page but the modal popup would automatically start. Now, clists have to click again on the Pay button.
    I am not using a redirect to MercadoPago instead of the modal pop up in order to avoid the extra step for the customer.

    Is there anything that can be done?
    Thanks
    Thiago

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    Could you please provide the report number ? you can get it in toolbox -> report , click “send to LiteSpeed”

    and also please state the steps how to reproduce/trigger the issue

    Best regards,

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    I’m going to mark this topic “Resolved”, due to lack of activity.

    If you still need help, please feel free to re-open it.

    Best regards,

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.