Support » Plugin: WooCommerce » Woocommerce FedEx and Paypal plug-ins not playing nice

  • Resolved talonhead

    (@talonhead)


    I need help to fix an issue with the Woocommerce Fed Ex Shipping plug-in that isn’t playing nice with my Woocommerce PayPal Gateway plug-in. The issue is IF shipping costs are calculated, and once you click the gold PayPal button, the site will just refresh the page. No popup of PayPal’s payment portal appears. If you start the order process over, reset the address to be “blank” (so that it has to be re-calculated), click the gold button, then there is no issue. The PayPal portal will open just fine on the product page, Cart, and/or Checkout. You just can NOT have shipping charges calculated or else we’re back to the same issue.

    I’ve narrowed it down to these two plugins. I’ve deactivated every plugin I have (other than WC itself, Paypal Gateway and FedEx shipping), changed the theme to 2019, and tested on all browsers including mobile, and it STILL exhibits this issue when shipping charges are calculated.

    This issue exists on ALL products.

    I’ve even hired a highly recommended/qualified dev that is a WP/WC expert, and the issue even beat him. Couldn’t find the error that is causing the issue.

    I need some help. Site is LIVE. Can’t sell products until issue is rectified. Thanks.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Amanda

    (@amandasjackson)

    Hi @talonhead

    Could you please share a copy of your site’s System Status? You can find it via WooCommerce > Status.
    Select “Get system report” and then “Copy for support”.  Once you’ve done that, paste it here in your response.

    Thanks but during the extended time it took for replies to this issue. I took it upon myself to fix it.

    I found out it was basically my current caching plugin. So, swapped it with another one….problem solved luckily!

    Plugin Support Amanda

    (@amandasjackson)

    Hi @talonhead

    I found out it was basically my current caching plugin. So, swapped it with another one….problem solved luckily!

    Sorry that it took so long to get to you. Glad you were able to get this resolved!

    I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Woocommerce FedEx and Paypal plug-ins not playing nice’ is closed to new replies.