WordPress.org

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
WooCommerce (Add To Cart Button) Missing HELP! (8 posts)

  1. Spinny99
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi everyone. I'm having trouble showing the Add to Cart Button for my sneaker selling website. I have figured out how to set sizes for my shoes, but when I select the size the add to cart button does not show! I'm using the latest version of WooCommerce and WP.

    Website: http://www.limitedkicks.com

    Also, If anyone knows how to fix the spacing on the Sneakers page. It seems so bunched up! And in addition to that, I had to create each page for WooCommerce (They didn't auto generated). Does this have to do with removing JigoShop before WooCommerce? How can I fix this?

    Thanks in advance!

    http://wordpress.org/plugins/woocommerce/

  2. varktech.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi,
    you've got js errors... these will probably prevent the add-to-cart js from functioning correctly.

  3. Spinny99
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay. How can I fix these?

  4. varktech.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    use chrome or firefox with firebug to identify the offending JS file and line, then work it from there...

  5. Spinny99
    Member
    Posted 1 year ago #

    Personally, I don't know JS. Is there a plugin or something that can fix this?

  6. varktech.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Usually these JS errors are plugin &/or theme conflicts. Best way to isolate conflict errors is to do the deactivate dance - change the theme to 2012, deactivate all plugins but woo, test, add 1 back, test, etc... Then just stop using the conflicting item once you've identified it, or address the conflict with the developer of the conflicting item.

  7. silviagha
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi! I have a problem with my "Add to cart" button, as it does not show in the shop page.
    http://www.filatibiologici.it/?product=lana-brogna-naturale

    I already tried to deactivate all plugins except for Woocommerce but i could not fix the problem.

    Can you help me?
    Thanks in advance.

  8. lorro
    Member
    Posted 8 months ago #

    @silviagha
    Does this happen for simple products or variable products or both? Please deactivate maintenance mode.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.