Support » Plugin: WooCommerce Blocks » Woocommerce 6.1.0 killed my product pages

  • alexeysynkov

    (@alexeysynkov)


    Woocommerce 6.1.0 killed my product page
    After upgrading to 6.1.0, product photos are not displayed on the product page (using Oxygen builder) Was forced to roll back to 6.0.0 Everything was restored correctly after rollback.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support EastOfWest a11n

    (@eastofwest)

    Hi there,

    Thanks for reaching out. Sorry to hear about the issues you’re experiencing, let’s see if we can see what happened there.

    First, to see if this is a general issue, I checked on a sandbox site where WooCommerce 6.1.0 is active. I installed the latest version of WooCommerce Block, version 6.7.1. That together with just Storefront theme, did not cause any issues.

    It seems that it might be related to Oxygen builder. We had a quick look to see what might be causing it, and we found this issue in the Oxygen builder Github that seems similar to the issue you’re experiencing. Can you have a look, and try out the solution mentioned there, to see if that resolves the issue for you as well?

    Let us know how it goes.

    Thread Starter alexeysynkov

    (@alexeysynkov)

    Thanks for your reply. I followed your advice and unchecked the Disable jQuery Migrate option. The error is gone.

    Plugin Support Felipe (a11n)

    (@felipea8c)

    Hi there!

    Thanks for your reply. I followed your advice and unchecked the Disable jQuery Migrate option. The error is gone.

    Great to hear that it is working as expected now!

    If you need further help, feel free to open a support topic and we will be happy to help. 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Woocommerce 6.1.0 killed my product pages’ is closed to new replies.