Support » Plugin: WooCommerce » Woocommerce 3.0 Update Product Images Disappear!

  • After updating to woocommerce 3.0, all product feature images/galleries on the product pages have become fully transparent. These show as “opacity:0” when inspecting the element through chrome but I cannot find a solution on the WP backend. The lightbox is still active and working as normal, as well as the product icons on the shop home/category/next buttons are working as normal. Has anyone else come across this update issue and found a good solution to it?

    Thanks!

Viewing 15 replies - 46 through 60 (of 61 total)
  • Hey there,
    worked for me too.
    I copied it into the bottom of style.css and it worked a treat.
    Thanks again

    Yet, it seems to block the display of the lower part of the page on some products.. (see here: https://www.cadeaux-pourris.com/product/accelerateur-de-pousse-de-barbe-2/ ) when will Woocommerce fix this?!

    @topraf Havent actually advised anyone at woocommerce as I’m personally not sure where to advise, but have just mentioned it on one of the woocommerce Slack communities so hopefully will get passed on to someone suitable. πŸ˜‰

    Dear Mike Jolley (@mikejolley)

    I have held off with updating woocommerce for a while now as when I do the product images fail to load the text size on product shortcode carousels etc go very large.

    I have backups of my site running the zerif lite theme. I am not an expert with code but can get by with some research and trial and error – just wondering if you had any advice for a procedure to follow for updating successfully.

    Thanks

    Paul

    http://www.pe4learning.com

    Great! Perhaps we should all put our current activated plugins to see if it might come from any of them. Here are mine:

    Share Buttons by AddThis
    Akismet Anti-Spam by Automattic – 3.3.2
    CMS Tree Page View by PΓ€r ThernstrΓΆm – 1.3.4
    Contact Form 7 MailChimp Extension by Renzo Johnson – 0.4.44
    Contact Form 7 by Takayuki Miyoshi – 4.8
    EWWW Image Optimizer by Shane Bishop – 3.4.1
    Fusion Builder by ThemeFusion – 1.1.6
    Fusion Core by ThemeFusion – 3.1.6
    Backend Localization by Bernhard Kau – 2.1.7
    MailChimp for WordPress by ibericode – 4.1.4
    WooCommerce Product Filter by Mihajlovic Nenad – 6.2.3
    Regenerate Thumbnails by Alex Mills (Viper007Bond) – 2.2.6
    Search by Algolia – Instant & Relevant results by Algolia – 2.3.0
    Search shortcode by Mark Kaplun – 1.0
    Simple 301 Redirects by Scott NellΓ© – 1.07
    Social Locker | BizPanda by OnePress – 4.5.1
    WooCommerce js cookie fix by Rynaldo – 1.0
    WooCommerce by Automattic – 3.0.9
    WooZone – WooCommerce Amazon Affiliates by AA-Team – 9.0.4.6
    Yoast SEO by Team Yoast – 4.9
    Easy External Links by Jorge A. Gonzalez – 2.2.3
    WP Super Cache by Automattic – 1.4.9

    Sure, here is our list. Not sure if there is any common plugins which could be causing trouble, but we too are using plenty that could easily conflict. The joy of large sites with many plugins. πŸ™

    Advanced Custom Fields (Version 4.4.11)
    Advanced Custom Fields PRO (Version 5.5.14)
    Advanced Custom Fields: Repeater Field (Version 1.1.1)
    FitVids for WordPress (Version 3.0.3)
    Gravity Forms (Version 2.2.3)
    Gravity Forms MailChimp Add-On (Version 4.2)
    jQuery Updater (Version 3.2.1)
    Limit Login Attempts (Version 1.7.1)
    Logo Carousel (Version 1.7.4)
    MailChimp Forms by MailMunch (Version 3.0.5)
    MainWP Child (Version 3.4.1)
    Soliloquy (Version 2.5.3.1)
    Soliloquy – CSS Addon (Version 2.2.1)
    Soliloquy – Defaults Addon (Version 2.1.2)
    Soliloquy – Themes Addon (Version 2.2.0)
    Testimonial Slider (Version 1.2.5)
    User Role Editor (Version 4.35 )
    WooCommerce (Version 3.0.6)
    Wordfence Security
    Version 6.3.11 | By Wordfence | View details
    wp-jquery-lightbox (Version 1.4.8)
    Yoast SEO (Version 4.9)

    Will you please help me to find the error.
    Thanks

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by  sumeed.

    I have this same problem. Please tell me how to fix this.
    We have a WordPress WooCommerce website selling Grammer seats:
    http://grammer.nl

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by  eblo.
    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by  eblo.

    Same PRoblem. Still no fix?

    Divi + WC users:

    I found no better solution than downgrading to an older version.
    https://github.com/woocommerce/woocommerce/releases/tag/2.6.14

    If you can afford to remove your Woocommerce, than remove it and remove the database with it. Then install 2.6.14. Images will show up again, no messing around.

    For me the functionality of those images are worth more than what the updated version has to offer. Until it won’t be fixed on Divi, I’m keeping the old version.

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  trent1000.

    hi all,
    There is a solution.
    First, find the file: product-image.php (woocommerce/templates/single-product/product-image.php) and find line 36:

    <div class=”<?php echo esc_attr( implode( ‘ ‘, array_map( ‘sanitize_html_class’, $wrapper_classes ) ) ); ?>” data-columns=”<?php echo esc_attr( $columns ); ?>” style=”opacity: 0; transition: opacity .25s ease-in-out;”>

    opacity: 0 –> opacity: 1

    The problem was solved.

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  luntwmail.
    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  luntwmail.
    eastrandonlinetrader

    (@eastrandonlinetrader)

    Hi luntwmail, your solution is simple and works perfectly, thanks boet you saved a lot of us from downgrading..

    I have a question, my cart (button at the top right hand side) used to show the products in cart when you hover over it (small dropdown box), now it just shows a blank box, anybody have any ideas or suggestions?

    @eastrandonlinetrader
    Should your pages have a footer? It looks like the code is crashing before it gets as far as adding scripts. Scripts are often added at the bottom of the page, after the footer. Try deactivating plugins to try to identify what’s preventing the footers from generating.

    @luntwmail it works!! thanks!!

    I’m running wp version 4.9 with woocommerce latest version. Running giga store free theme. and now my product thumbnails don’t show up. it took me 4 tries with different sizing to get 1 product to work. What happened?

Viewing 15 replies - 46 through 60 (of 61 total)
  • The topic ‘Woocommerce 3.0 Update Product Images Disappear!’ is closed to new replies.