WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] woocommerce 1.6.1 broke SMPL wootheme shop

[Resolved] woocommerce 1.6.1 broke SMPL wootheme shop

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Mike Jolley

    @mikejolley

    Upgrade SMPL too then 😉

    Well I did update it, but the problem is still there. The tabs just above the eShop in the homepage are not working… I mean the one for Staff Pick, New… Also the product images have a # link to nowhere.

    W

    Plugin Author Mike Jolley

    @mikejolley

    I don’t see the issues on our demo http://demo2.woothemes.com/smpl/

    Did you fix it then? Because I did write to your customer support and someone else (Sven Hutchinson) admitted there was a problem. Both on this issue and another one concerning Google Chrome (webkit bug where 33+33+34 did not equal 100, but 33+33+34.4). The problem is that you released an update 1.6.0 and 1.6.1 which was not tested on all of your templates, e.g. SMPL. I really appreciate that you are trying very hard to fix all the bugs, but this update did break my SMPL before you released an update of the theme. Just a few days ago even your demo did not work properly.

    Thank you anyway for the update.

    Plugin Author Mike Jolley

    @mikejolley

    I think those issues are patched now at least: http://www.woothemes.com/changelogs/smpl/changelog.txt

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] woocommerce 1.6.1 broke SMPL wootheme shop’ is closed to new replies.