WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WooCommerce » Woo-Commerce Update broke my checkout

Woo-Commerce Update broke my checkout

  • Hello, I need urgent help. My woo-commerce was working just fine and then now I get an endless load on my checkout page at in the payment order form. I have searched hi and low on the web for an answer to this and I did everything you guys have as an answer with changing the wp memory (I have 256 per my server), I switched plugins off and on, I looked for errors but I can’t figure it out. It was working just fine, woo-commerce needed an update I did so, and now this. Please help me with this I have an active site and I was about to buy a couple extensions from you guys but this has halted me two days; I know you guys require me to have purchased something for support but this is a very common thing as I can see and I am going to be a paying customer so can you please help me. Please tell me what I have to do, this was working fine, I am using the most up to date version of WP and my theme is the DYNAMIX theme.

    Thank you and I look forward to hearing back from you guys.

    https://wordpress.org/plugins/woocommerce/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 33 total)
  • Having the exact same issue. Have tried all the usual debug things. Disabling all plugins, changing theme etc. But the AJAX loader just sits there thinking forever. If I inspect the object, and remove that div – can use the form fine.

    Was working fine on 2.1 – but stopped when upgrading to 2.1.3 (which is meant to have a fix for another AJAX problem, so would suspect that fix has broken this)

    Screenshot:

    I’m having the exact same issue since the 2.1.3 update. Please share any responses!

    Many thanks!

    Same issue here, although mine went through to a page saying “sorry, the page does not exist”
    I thought it had trashed some pages but it still doesn’t work.

    I’m using Sagepay Form plug-in and it had been working perfectly until this update.

    Have you guys checked the system status in your woocommerce menu for template overrides? I had the same issue, but it was just old templates. Once I deleted the templates my problem was solved. Hope it helps.

    Theme
    Theme Name: DynamiX
    Theme Version: 4.0.1
    Author URL: http://themeva.com/
    Templates
    Template Overrides: No overrides present in theme.

    ^^ My System Status. It is not templates I believe. Everything works 100% fine except that form. As a matter of fact, due to some quick reflexes, if I load the page and click “Proceed to Paypal” to pay before the area is greyed out, I can checkout on paypal, my content is delivered, I get the money, the order is recorded etc. It is simply the fact that the form does not stop the greyed out endless load and it’s really frustrating because I have a live site which makes daily sales.

    I have the same problem. These latest woocommerce updates are really bad..

    Is there a way to revert back to the previous version without going to a backup of my site?

    Strange…my site is working fine now, but i didn’t make any changes whatsoever.

    Julius… I checked Woo system status and didn’t have any old templates to delete.

    Strange, but i’m able to checkout now.

    My site: http://www.SaladDressingClub.com

    Thanks all,
    RT

    I made some progress but something else has happened.

    LSME you can download a previous version from here http://wordpress.org/plugins/woocommerce/developers/

    You need to FTP to your site and rename the woocommerce folder. The FTP this one up.

    I did this to the previous version but it still didn’t work. I found out that it’s something to do with the new Endpoints they are using. I had to go to the page I use for payment (one with [woocommerce-pay] on it) and change the end of the url to order-pay. The Endpoints are listed in the Settings pages.

    However, once I did this it worked. So, I thought I would try the upgrade again, but now I get the following error when i click “Place Order”

    {“result”:”failure”,”messages”:”

    \n\t\t\t
    Country<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    First Name<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    Last Name<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    Address<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    Town \/ City<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    Postcode<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    Email Address<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    Phone<\/strong> is a required field.<\/li>\n\t\t\t
    You must accept our Terms & Conditions.<\/li>\n\t\t\t
    Invalid payment method.<\/li>\n\t<\/ul>”,”refresh”:”false”,”reload”:”false”}

    I read somewhere that someone fixed it by adding a payment or thank you page. I do have these, although I’m not sure if the upgrade has moved something again and they are not in the correct place.

    Does anyone have any idea about this?

    Url – http://www.ontheballtravel.com

    Thnaks

    – RichieP

    Had exact same issue and found out it was the payment gateway that was the issue. Basically they never updated their api when the new woo came out. Still waiting on a fix from WorldNet.
    Hope this helps
    arti’

    This worked for me.

    I stopped WP loading a version of jQuery by placing this in my header

    <?php wp_deregister_script(‘jquery’);wp_head(); ?>

    Perhaps there was a conflict between jQeury versions as Woo also loads jQuery into the page.

    Including <?php wp_deregister_script(‘jquery’);wp_head(); ?> did not work for me :/ there has to be a quick fix because this is killing me!

    I rolled back to ver 2.1.1 for all files in this directory

    …/assets/js/frontend

    Randommess did it work for you? If so can you post step by step instructions on how to do so..

    LSME I posted this above. It worked for me. I broke it again by trying another update:

    LSME you can download a previous version from here http://wordpress.org/plugins/woocommerce/developers/

    You need to FTP to your site and rename the woocommerce folder. The FTP this one up.

    I did this to the previous version but it still didn’t work. I found out that it’s something to do with the new Endpoints they are using. I had to go to the page I use for payment (one with [woocommerce-pay] on it) and change the end of the url to order-pay. The Endpoints are listed in the Settings pages.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 33 total)
  • The topic ‘Woo-Commerce Update broke my checkout’ is closed to new replies.
Skip to toolbar