WordPress.org

Forums

All in One SEO Pack
Won't let me access my WP admin! (2 posts)

  1. kssmitch
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated to the latest version of WP. I also updated my SEO-All-In-One pack too.

    Now I get a strange error message when I try to log into my WP admin page:

    Warning: require_once(/home/content/08/9259608/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_performance.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/08/9259608/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_module_manager.php on line 62

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/content/08/9259608/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_performance.php' (include_path='.:/usr/local/php5_3/lib/php') in /home/content/08/9259608/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_module_manager.php on line 62

    I've cleared my cache, but I still can't get in. I want to get in, deactivate and delete this horrible plugin. Can someone advise?

    https://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi kssmitch,

    It sounds like you might be missing some files; I'd suggest deleting the plugin and reinstalling it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • All in One SEO Pack
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic