Support » Plugin: Gallery PhotoBlocks » wont display

  • Resolved James43nz

    (@james43nz)


    was working fine now it wont display just white space on page when viewed in any way but it does display if i click preview in wordpress dashboard?

    any help?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Try deactivating Autoptimize, it sometimes creates issues with jQuery and many plugins (including PhotoBlocks) depend on it.

    Cheers,
    Diego

    hey mate thanks so much for quick reply. I did that now it displays the boxes but photos arent there, just blue backgrounds?

    Ok now the problem is that some lazy loading plugin is conflicting with the gallery. Check your plugins if you have some other kind of optimization plugin.

    legend. got it working. THANK YOU!

    Perfect. Can you share the name of the conflicting plugin? That could be useful for other users, thank you.

    no worries, i have rocket plugin and i just unchecked lazyload on the page.

    Thanks, I’ll see if there’s a way to make both plugins working together.

    pro-tip for future debugging-purposes; you can disable Autoptimize on a per-request basis by adding ?ao_noptimize=1 to the URL.

    if the problem is not there at that point, some autoptimize (re-)configuration might be needed to fix this (e.g. making sure jquery.js is excluded from optimization, which it is by default). there are troubleshooting tips and info on how to exclude in the AO FAQ.

    hope this helps debugging,
    frank (ao dev)

    GreenTreeLabs

    (@greentreelabs)

    Thank you Frank, useful informations.

    Diego

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘wont display’ is closed to new replies.