Support » Plugin: Simple Admin Language Change » Widgets not working when activating this plugin

  • Hi, when I activate this plugin to show english language instead of spanish on the admin, then the widgets are not working, I can’t open the widgets windows and moe them on and off.. if I disable “Simple Admin Language Change” instead then widgets are workign well.
    I ma on php 7.2

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Karolina Vyskocilova

    (@vyskoczilova)

    Hi matteo,

    can you send me a list of other active plugins? I know that there is a conflict with SiteOrigin Widgets Bundle and it’s stated within Compatibility part in the description of my plugin.

    Otherwise, can you run a plugin conflict? Turn off all plugins except Simple Admin Language Change. Is it working? If yes, you are likely to have a plugin conflict on your site. If you activate them one by one you will find the one causing the problem and write it here.

    Best,
    Karolina

    Thread Starter matteo raggi

    (@whichtransfers)

    Also with all the plugins disabled I still recieve the same issue..
    It happen the same using both of these themes:
    1) Twenty Seventeen
    2) Sorefront

    Plugin Author Karolina Vyskocilova

    (@vyskoczilova)

    @matteoraggi, thanks, I will check it out in upcoming days

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Widgets not working when activating this plugin’ is closed to new replies.