WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Social Media Badge Widget » [Resolved] Widgets don't show

[Resolved] Widgets don't show

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • By the way, they are supposed to load next to the search box at the bottom above the footer

    Plugin Author StressFree Sites

    @stressfree-sites

    Hi,

    I had a look at the website but cannot find where you have the widget loading. Have you changed the location?

    When you had the problem did it just show the spinning grey and white circle and never show the widget? If that is the case it will be something to do with the javascript. It would be good if I can have a look on your website as others might be having the same issue.

    Hope to hear back from you.

    Regards,

    Alex

    Hello,
    I have been having a simmilar problem. The StressFree logo comes up but nothing else. I’ve tryed changing some of the javascript settings in the Trobleshooter menu with no success. I am using Twenty Twelve theme. The site is:
    http://learnthebasicsofflyfishing.com/
    Hope to hear back from you.

    Regards,
    Paul

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else’s topic.

    I am now closing this 5 month old topic as it references an older version of WordPress.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Widgets don't show’ is closed to new replies.
Skip to toolbar