Support » Plugin: Simple Staff List » Widgets disappear

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Brett Shumaker

    (@brettshumaker)

    Hi halsteadjt,
    I’ve not experienced that issue on any site I have running this plugin. Have you tried activating the Twenty Twelve theme and see if you still have the issue? Also, have you tried deactivating all plugins and then reactivating them one by one and checking the widgets page after each one to see which plugin could be causing the error?

    I have done all of the above and it still happens, which is why I posted the issue here. Since then, after a couple refreshes, the widgets and sidebars once again appear. I didn’t make any adjustments, but they are showing again with the plugin activated.

    While it seems to have solved itself, just wanted it noted no other plugin caused the issue and it happened with both the Twenty Twelve theme and the Genesis Enterprise child theme the site uses.

    I did make the thumbnail adjustment you recommended in another support post to use thumbnails on the listings. Could that have caused an issue?

    Anyway, it seems to have fixed itself, but something to watch.

    Plugin Author Brett Shumaker

    (@brettshumaker)

    Thanks for the heads up. I’ll do a little testing on my end to see if I can duplicate it. Did they disappear from the front end or was it in the admin area?

    Just the admin area. They all appeared correctly on the front end.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Widgets disappear’ is closed to new replies.