WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Widgets and widget page not working

Widgets and widget page not working

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I believe that I experienced the same (or similar) problem this morning after upgrading to version 3.5: On the Widget page (for all installed themes) no side-bar areas appeared and the “Screen Options” and “Help” tabs were inactive. I deactivated all plugins – no change. I found a post suggesting to install the “Use Google Libraries” plugin – no change.

    I just now re-installed 3.5 and everything is working. The “Use Google Libraries” plugin is still active.

    Hope this helps.

    PS. I have a network installation supporting 3 site.

    Thank you for your response. I obtained the answer to the issue via another forum and it was that a plugin was clashing with the new upgrade. I disabled all the plugins and then enabled them one at a time to find the one causing the conflict which was “Widget Logic Visual” which is a shame as it is a great plugin, so I have emailed the plugin website to tell them of the problem.

    I have disabled all plugins, no change. Any other ideas?

    I’m so glad I found this thread. I have had the same issue and just deactivated Widget Logic and it worked immediately. I hope they fix it!

    Same here. Deactivated Widget Logic Visual. That did the trick. Thanks to you, Consideratefootcare!

    gerhardade you legend!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Widgets and widget page not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar