WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Widget still there, but no more photos displayed

[Resolved] Widget still there, but no more photos displayed

  • worldwidej
    Member

    @worldwidej

    After having updated my theme (Atahualpa),the widget is still there, it´s title too, but there are no more photos visible.
    I have tried it by changing from “instagram profile” to the new options like “custom url), but it doesn´t work either.
    I have deactivated the plugin and reactivated it – no display.
    There are several new options for your widget, after this update of my theme – but it won´t work. Yet. Hope you can help me.
    I prefer your widget as no complicated API setting (creation of an app?) necessary, and it worked well before.

    https://wordpress.org/plugins/instagram-slider-widget/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author jetonr
    Participant

    @jetonr

    Hi there,
    I just tested the plugin myself it works just fine and NO i haven’t changed anything regarding how the images are fetched from instagram since I am not using their API. Note that the plugin only works with public instagram accounts.
    Try to test it with a public account and see if it works for you?

    worldwidej
    Member

    @worldwidej

    hi there, thanks for coming back that quickly.
    my account is a public account.
    but i tried it with my other (public) instagram account.
    same problem unfortunately.
    (i don´t want to put the link here, since then it is in google, connected to me/my blog).
    the plugin is still working well on my second website, where i did not do the theme update yet. but the options are different there (only two, whereas with the new theme there is an additional option in your plugin showing for “image layout” as well as for “link images to”, which did previously not show).

    Plugin Author jetonr
    Participant

    @jetonr

    Send me your link using this contact form so I can check it myself and I will try to help you out!

    worldwidej
    Member

    @worldwidej

    thanks. just sent it to you.

    garageminterativa
    Member

    @garageminterativa

    I have the same problem :(, if you can help me I am very grateful! Thank U.

    http://www.boladenevesv.com

    Tks!!!

    Plugin Author jetonr
    Participant

    @jetonr

    @garageminterativa the images cannot be saved on your blog! I have seen the same problem on some other users. I am working on an update you can update it and then will see if it works!

    garageminterativa
    Member

    @garageminterativa

    Super cool Jetonr! TKSSSSS… we all aprecciate!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Widget still there, but no more photos displayed’ is closed to new replies.