Support » Plugin: WordPress Popular Posts » Widget not updating on front page and no cache plugin used

  • Resolved Twister5800

    (@twister5800)


    Hi,

    As others backend it counting correctly, but frontpage widget is just “stalled”, but when widget on front page is clicked, it counts but npt when browsed normally, backend counts every time.

    WP is v5.1

    Plugin is: 4.2.2

    best regards
    Martin

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Héctor Cabrera

    (@hcabrera)

    Hi @twister5800,

    Hard to say what’s going on with so little information. Please:

    1. Go to Settings > WordPress Popular Posts.
    2. Append &tab=debug to the URL in the address bar of of your browser and hit Enter.
    3. Copy the information displayed on the Debug screen and share it here.

    Also:

    1. Go to Settings > WordPress Popular Posts > Tools.
    2. Take screenshots of the different settings shown on this screen.
    3. Upload these screenshots somewhere (eg. tinypic.com) and share the URLs here so I can take a look.
    Plugin Author Héctor Cabrera

    (@hcabrera)

    Marking as resolved due to inactivity.

    simplycharly

    (@simplycharly)

    I’m having similar issues. Here’s my debug information:

    PHP version: 7.1.27

    PHP extensions: Core, date, libxml, openssl, pcre, sqlite3, zlib, bcmath, bz2, calendar, ctype, curl, dba, dom, enchant, hash, fileinfo, filter, ftp, gd, gettext, gmp, SPL, iconv, session, intl, json, ldap, mbstring, mcrypt, standard, mysqlnd, pcntl, mysqli, PDO, pdo_mysql, pdo_pgsql, pdo_sqlite, pgsql, Phar, posix, pspell, readline, Reflection, imap, shmop, SimpleXML, soap, sockets, exif, sysvmsg, sysvsem, tidy, tokenizer, wddx, xml, xmlreader, xmlrpc, xmlwriter, xsl, zip, cgi-fcgi, memcached, Zend OPcache

    Database version: 5.6.40-84.0-log

    InnoDB availability: DEFAULT

    WordPress version: 5.1.1

    Multisite: No

    External object cache: No

    WPP_CACHE_VIEWS: No

    Active plugins: AdRotate Professional 4.18.2, Advanced Custom Fields 5.7.12, AMP 1.0.2, Auto Post Scheduler 1.81, Blubrry PowerPress 7.4, Broken Link Checker 1.11.5, Classic Editor 1.4, CM Answers Experts Addon 2.0.3, CM Answers Pro 4.0.5, Code Snippets 2.13.3, Contact Form 7 5.1.1, Custom Permalinks 1.4.0, Disqus for WordPress 3.0.17, Easy Footnotes 1.1.4, Easy Theme and Plugin Upgrades 2.0.1, Ecwid Ecommerce Shopping Cart 6.4.14, Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) 5.3.7, Google XML Sitemaps 4.1.0, Imagify 1.8.4.1, ManageWP – Worker 4.7.7, MathJax-LaTeX 1.3.11, Mistape 1.3.7, Nyooz Toolkit 1.0.0, PB SEO Friendly Images 3.1.0, Perfmatters 1.3.5, Related Posts 5.12.89, Selz WordPress Ecommerce 2.1.1, SG Optimizer 5.1.1, Share Buttons by AddThis 6.1.8, Simple Author Box 2.3.1, Simple Sitemap 2.8, Squirrly SEO 2018 (Briefcase) 8.4.07, Subscribers.com 1.4.1, Sucuri Security – Auditing, Malware Scanner and Hardening 1.8.20, Video Background 2.7.1, WordPress Popular Posts 4.2.2, WPBakery Page Builder 5.5.5, WP File Manager 4.4, WP Job Manager 1.32.2, WP Post Page Clone 1.0, WP Rocket 3.2.6

    Theme: Nyooz Child (1.0.1) by KuteThemes

    Plugin Author Héctor Cabrera

    (@hcabrera)

    @simplycharly contacted me via email with additional details. Charlie’s website has HTTPS/SSL issues that are breaking the site, that needs to be addressed first before I can start helping debugging his website.

    Debug info:
    PHP version: 7.2.16

    PHP extensions: Core, date, libxml, openssl, pcre, zlib, bz2, calendar, ctype, hash, filter, ftp, gettext, gmp, SPL, iconv, Reflection, session, standard, SimpleXML, sockets, mbstring, tokenizer, xml, cgi-fcgi, mysqlnd, bcmath, curl, dba, dom, enchant, fileinfo, gd, imagick, imap, intl, json, ldap, exif, mysqli, odbc, PDO, pdo_mysql, PDO_ODBC, pdo_pgsql, pdo_sqlite, pgsql, Phar, posix, pspell, redis, soap, sodium, sqlite3, sysvmsg, sysvsem, sysvshm, tidy, xmlreader, xmlrpc, xmlwriter, xsl, zip, ionCube Loader, Zend OPcache

    Database version: 5.5.60-MariaDB

    InnoDB availability: DEFAULT

    WordPress version: 5.1.1

    Multisite: No

    External object cache: No

    WPP_CACHE_VIEWS: No

    Active plugins: Akismet Anti-Spam 4.1.1, Better Search Replace 1.3.3, Broken Link Checker 1.11.8, Classic Editor 1.4, Crayon Syntax Highlighter 2.8.4, Email Address Encoder 1.0.18, Email Subscribers & Newsletters 4.0.11, EU Cookie Law 3.0.5, Fruitful Shortcodes 2.1, iframe 4.4, Image Widget 4.4.7, List category posts 0.79, Maintenance 3.6.1, OnePress Image Elevator 2.6.2, Page Links To 3.0.1, Posts in Page 1.4.3, Really Simple SSL 3.1.5, Regenerate Thumbnails 3.1.0, Shield Security 7.2.3, Simple Image Sizes 3.2.0, Super RSS Reader 2.7, whats-my-ip 0.5.2, Wordfence Security 7.2.4, WordPress Popular Posts 4.2.2, WordPress Zero Spam 3.0.6, WP-PageNavi 2.93, WP Link Preview 1.4.1, WP Mail SMTP 1.4.2, WP Statistics 12.6.1

    Theme: BestWP PRO (1.0.0) by ThemesDNA

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Widget not updating on front page and no cache plugin used’ is closed to new replies.