WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Widget "No testimonials found" message

[Resolved] Widget "No testimonials found" message

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    See reset options in FAQ.

    Tried that – didn’t work. Any other ideas?

    Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    Did you try debugging steps?

    Are you sure your testimonials are published? No password, not scheduled?

    Did you actually reset your global options and try a clean call to [testimonials]?

    Yes – Reset all settings — Testimonials in list view work, just not widget slider (pulled over a fresh widget to make 100% sure). All testimonials are published and none have passwords.

    The only thing I haven’t done is remove and re-install the plugin.

    This site is still in dev, and will likely purchase the pro version before go live, but if this could happen on the live site, my client will likely have me looking at other options. (btw, I’m happy to troubleshoot via email if you’d prefer)

    I found the issue — My apologies, it was another (custom) plugin that was breaking it… not your issue at all…

    Thanks. :-/

    Plugin Author Michael Cannon

    @comprock

    Tim, thank you for the feedback that doing the debugging steps which includes deactivating plugins and changing themes worked for you.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Widget "No testimonials found" message’ is closed to new replies.