WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Widget doesn't show fields after drag in the sidebar

Widget doesn't show fields after drag in the sidebar

  • After dragging a widget in the sidebar it doesn’t show the fields.

    I can only see the “Save” “Delete” and “Close” button.
    The only way to see the widget fields is click on “Save” button, and after i can open the widget normally.

    I’m using a custom theme, but i don’t have any custom widget inside my theme.
    If i change my theme i don’t have the same problem.

    Can my theme affect the admin area? And how can i fix this issue?

    PS: i’ve try everything! Also delete all the files in my theme and try using only index.php, sidebar.php and style.css.
    Also doing this i can’t fix the problem.

    Than you for help me.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Can my theme affect the admin area?

    Yes. Try checking your site’s error logs for specific error messages. Your host should be able to help you in accessing your site’s error logs.

    I am in a local web server, i’m using MAMP.

    How can i see the error log?
    PS: I think that my error is in the template cause in the test who i’ve done i have only the basic files with no js inside.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Check your server software’s documentation for details about your error log.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Widget doesn't show fields after drag in the sidebar’ is closed to new replies.
Skip to toolbar