Support » Plugin: Widget for Social Page Feeds » Widget doesn’t load at all

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Milap

    (@milap)

    Hi,

    I just checked your website, I did not see my widget on any page. Can you please tell me exactly on which page you have my widget ?

    Regards,
    Milap

    Hi Milap,
    Thanks for answering quickly!
    Your widget is supposed to appear on every page where there is a right sidebar. It should appear right under the first rotating ad, above the two smaller ones.
    When you load the page, you should briefly see a line appearing between the ads.
    Have a great day!

    I forgot to mention that the line briefly appears only on Google Chrome, not on Firefox or Safari.

    Plugin Author Milap

    (@milap)

    Hi Jydionne,

    If my plugin appears on one browser and not on other browser, the problem might not related to my plugin. Please check your browser’s extensions, ad blocker or anti virus of your system. Kindly disable them and check again. I can help you if it is not working in any browser.

    Regards,
    Milap

    jydionne

    (@jydionne)

    Hi Milap,
    Thanks for your answer. Your plugin now appears on all 3 browsers, though I didn’t change anything…
    The only difference is that on Chrome it shows me friends who already like my site, but doesn’t do it on Safari or Firefox, It shows “Be the first of your friends…”
    I don’t have any ad blocker or antivirus on Firefox.
    Thanks,
    Jydionne

    I just tried to add this widget to my sidebar and it doesn’t work…Im not sure why.

    Website:Fashionwithemily.com

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Widget doesn’t load at all’ is closed to new replies.