Support » Plugin: All in One SEO – Best WordPress SEO Plugin – Easily Improve SEO Rankings & Increase Traffic » Why is the preview image not visible on Facebook posts?

  • It is very rude of you to keep the sharing scheme, preview image settings for Facebook and Twitter turned off. Why not keep this feature turned on by default, which every site owner would naturally want? I struggled a lot to understand why the preview image did not appear on my social media posts. I will stop using your plugin as soon as I find a better alternative. This behavior is very, very bad!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support wpsmort

    (@wpsmort)

    Hi @aksoysanat, I’m sorry you’re experiencing problems. I’d be happy to help you troubleshoot any issues you’re having. Can you please provide the URL for the content you’re having problems sharing so I can take a look.

    We don’t turn off anything regarding social sharing. All in One SEO output Open Graph meta tags which social networks use to display your content.

    Plugin Author arnaudbroes

    (@arnaudbroes)

    @aksoysanat I also wanted to chime in here and say that Facebook and Twitter aggressively cache the results of shared pages. This is an issue/question we frequently see in the support forums.

    If you already entered the URL into Facebook or Twitter once, it is highly likely they already scraped the page and cached the results, even if you didn’t end up sharing the URL. It takes a while for the cache to clear, but you can bust it using the Facebook Sharing Debugger tool and Twitter Card Validator tool respectively. I just wanted to mention this since it is worth taking a look at.

    If that isn’t the case, @wpsmort and I are more than happy to work through this with you.

    Thread Starter aksoysanat

    (@aksoysanat)

    This was not a support question. Thank you for your reply. I solved my own problem that I had for a long time and could not find the cause. The problem was that the little buttons in the social networks section of your plugin were in the off position. I didn’t do this. So who could have done it? Maybe it happened during the update. Shouldn’t these buttons be on by default? I’ve been thinking for several months that this problem is due to social networks or some other plugin I’m using. I was totally shocked to learn that the reason was your plugin!!!

    Moderator Yui

    (@fierevere)

    ゆい

    Just FYI, if you need support, then open a topic in support section:
    https://wordpress.org/support/plugin/all-in-one-seo-pack/
    Do not use reviews for support.

    Plugin Author arnaudbroes

    (@arnaudbroes)

    @aksoysanat Open Graph and Twitter markup are enabled by default. The only way they could have been disabled automatically is if you imported settings from another SEO plugin through the Importer under the Tools menu and had these disabled in your previous SEO plugin (in case you migrated to All in One SEO from another SEO plugin).

    Thread Starter aksoysanat

    (@aksoysanat)

    Understood. Thank you for your response. I had installed your plugin after another seo plugin. But I think you should choose an alternative method for novice users like me. The cause of the problem I am experiencing is simple, but the consequences are serious. I will try to change my rating.

    Thread Starter aksoysanat

    (@aksoysanat)

    Now you have disabled the opening of the attachment page. How can you do this without asking me? Each of your updates just makes things worse.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this review.