WordPress.org

Support

Support » Multisite » Why is my WP Multisite not adding a trailing slash to some sub-sites?

Why is my WP Multisite not adding a trailing slash to some sub-sites?

  • I have a WordPress Multisite installation that uses sub-directory addresses. Some of the sites are receiving trailing slashes automatically while others are not.

    For example:

    wpnitro.com/getbosi automatically turns into wpnitro.com/getbosi/

    whereas

    wpnitro.com/elanornelson does not.

    The result is that wpnitro.com/elanornelson returns a white screen of death. If you manually add the trailing slash list this, wpnitro.com/elanornelson/, then it works perfectly. But, this is not acceptable for obvious reasons.

    Let me know any additional information you would need to diagnose the problem.

    Please help!

    Thank you in advance.

    -Danny Nelson

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • What’s in your .htaccess?

    .htaccess contents…

    # BEGIN WordPress
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    # END WordPress
    
    php_value post_max_size 10M
    php_value upload_max_filesize 10M

    That’s weird something like that usually happens on all sites or no sites. Are you by chance using any caching plugin? object cache?

    Perhaps relevant, but old: http://wordpress.org/support/topic/trailing-slash-needed-to-find-subdirectory

    Patrick,

    Thank you for your comment.

    I am not using any WP caching plugins.

    mod_cache is running at the server level. Is there any way to tell if that is causing it… or a way to flush the cache? I am novice server manager. This site is running on Ubuntu.

    Thanks again,

    Danny

    mod_cache won’t impact this.

    Go into your database and look for wp_blogs

    Make sure they all have the same format.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Why is my WP Multisite not adding a trailing slash to some sub-sites?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar