WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Why doesnt it work??

[Resolved] Why doesnt it work??

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    Your theme is not free. I can’t check.

    Please check Your theme by this:

    http://upprev.com/upprev-is-turn-on-but-ther-is-no-box-what-now.html

    I dont know how to use to test it, but Ive checked the code and the function wp_footer() has been called, although Im not sure about header(), anyway Ive tried to insert manually just to see if itwill works, but it didnt. What could be? The another upPrev plugin works well…

    Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    I dont know how to use to test it, but Ive checked the code and the function wp_footer() has been called, although Im not sure about header(), anyway Ive tried to insert manually just to see if itwill works, but it didnt. What could be? The another upPrev plugin works well…

    Ok, I know why doesn’t work.

    You have choose #comments as trigger object, but this ID don’t exist on page. Leave empty or choose other ID/class like:

    .yarpp-related

    or

    #FatPandaFacebookComments

    Could You try it?

    Not yet. :-/

    I tried both .yarp-related and #FatPandaFacebookComments and nothing. Further I tried “.related” (a tag that I use to related articles at the end) and tried to leave it blank as well… without success.

    One of the most brilliant and useful plugins available and I cant manage to work…

    Any new ideas?

    Neither of them seems to work. I’ve tried both, none, .related (a class for my related posts at the end of each article) and nothing.

    I could try anything else if there is a chance to work on my blog. What more options would he have?

    I appreciate all of them.

    Are you kidding me? I answer and my posts disappear after while….. What a crap!

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Some of your posts have been getting caught in the forum’s spam filter and have to be manually removed. All you have to do is wait for a little while. We do review the spam queue regularly.

    Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    @sylvioros – could You try “developer” version? I found a little bug with css.offset() and replace it with scrollTop() function.

    Could You try it?

    I’ll try for sure, but first, where is it? Is it a different version? Where can I find it? Or should I do by myself, please explain more.

    Thanks!!

    Finally! It works! But the Pro Version don’t allow me to change the fonts that are too big :/

    Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    I’ll try for sure, but first, where is it? Is it a different version? Where can I find it? Or should I do by myself, please explain more.

    On tab “Developers” -> http://wordpress.org/extend/plugins/upprev/developers/

    Header “Other version”

    Development Version -> http://downloads.wordpress.org/plugin/upprev.zip

    In this version I have changed this function (I found one problem function offset()):

    $('body').offset().top

    to

    $(window).scrollTop()

    Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    Finally! It works! But the Pro Version don’t allow me to change the fonts that are too big :/

    Change “Choose configuration mode” to “advance”.

    Yep, I already did, but I dont know what class or id I should set to change the title link. (I use only text, no thumb or excerpt)

    Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    Try this:

    #upprev_box h5
    {
        font-size: 18px;
    }
    #upprev_box h5 a
    {
        color: red;
    }

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘[Resolved] Why doesnt it work??’ is closed to new replies.