WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Why do html links fail in v 3.5

[Resolved] Why do html links fail in v 3.5

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Follow http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4 first. If that doesn’t solve problem then come back.

    BTW On the forum put all bits of formated text in code marks.

    OK, here’s my page in quote marks.


    spreadsheet
    Contact jerry@sbranch.org or call 214 503 6619 if you need login instructions to reserve a boat.
    SailAway Members Phone List
    2. Sailing Resources

    So can someone please explain why these very ordinary looking html links no longer work? My website page with the problem is
    http://wrbcsailaway.org

    It seems that I cannot put an active link on any page or post. I have even deactivated all plugins, to no avail.

    The links are not working because you pasted or added html to the visual editor and the tags got converted to html entities.

    Go to the edit post screen for that post.
    Delete all the text
    switch from visual editor to text editor using the tabs at the top of the content entry textarea and paste in the following:

    <a href="http://codex.wordpress.org/spreadsheet">spreadsheet</a><br>
    Contact <a href="mailto:jerry@sbranch.org">jerry@sbranch.org</a> or call 214 503 6619 if you need login instructions to reserve a boat.<br>
    <a href="http://wrbcsailaway.org/?page_id=30">SailAway Members Phone List</a>
    <a href="http://sbranch.org/wordpress/sailing-resources/">2. Sailing Resources</a>

    Save the post

    Thanks Chris. I appreciate your help.

    I recently opened this new website for a small, dedicated development project, and apparently GoDaddy set it up with the editor set to visual editor (or maybe that’s the WP default). I have developed and maintained another website for several years that now has about 5000 pages, but I had never noticed or touched the visual/text tabs.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Why do html links fail in v 3.5’ is closed to new replies.
Skip to toolbar